Follow us

Βάνα Μπάρμπα | "Είναι τρομερό να βλέπεις τον άνθρωπο που σε γέννησε να σε κοιτάει και να μη σε αναγνωρίζει"

Η ηθοποιός, σε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης, αποκάλυψε πως η μητέρα της πάσχει από άνοια τα τελευταία χρόνια.

MissBloom TEAM
Βάνα Μπάρμπα NDP

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα, στον Άρη Καβατζίκη και στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη!". Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μία εξομολογητική συνέντευξη ενώ μίλησε για πολλά πράγματα. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αποκάλυψε πως η μητέρα της πάσχει από άνοια τα τελευταία χρόνια.

Φαίδρα Μπάρμπα | Το κοριτσάκι με τα υπέροχα μαλλιά εξελίχθηκε σε μία πανέμορφη νεαρή κοπέλα

Πιο αναλυτικά, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για την απώλεια της αδερφής της ενώ υπογράμμισε πως η μητέρα της απέκτησε άνοια μετά από αυτό το τραγικό συμβάν. Η ίδια χαρακτήρισε την άνοια ως κάτι άγριο ενώ τόνισε πως είναι τρομερό το να μην σε αναγνωρίζει η ίδια σου η μάνα.

"Η στεναχώρια του ότι χάθηκαν άνθρωποι που αγαπούσες και ήταν για σένα κομμάτι της ίδιας σου της ζωής… Δε θα αλλάξει ποτέ αυτό το συναίσθημα. Είναι μεγάλες οι απώλειες και πάντα, έχω εκεί ένα τραπεζάκι με όλες τις φωτογραφίες των ανθρώπων που έχασα. Χρόνο με τον χρόνο πληθαίνουν… Η αδερφή μου δεν έχει φύγει, είναι εκεί κοντά μου. Δε φεύγουν οι άνθρωποι που αγαπάμε."

"Είναι άγριο να έχεις μια μητέρα η οποία μπορεί να σε κοιτάξει στα μάτια και να μη σε αναγνωρίσει. Είμαστε αρκετοί άνθρωποι που έχουμε τους γονείς μας με άνοια. Είναι τρομερό να βλέπεις τον άνθρωπο που σε γέννησε να σε κοιτάει και να μη σε αναγνωρίζει. Η μητέρα μου απέκτησε άνοια μετά τον θάνατο της αδερφής μου. Δεν άντεξε τον πόνο. Τώρα με αναγνωρίζει πολύ λίγο."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ