Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος | Οι υπέροχες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Λονδίνο και η στιλάτη κόρη της ηθοποιού, Εύα Τσιμιτσέλη

Η ηθοποιός έκανε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο γιορτινό και στολισμένο Λονδίνο, μαζί με τον σύζυγό της και την πανέμορφη κόρη της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η γνωριμία τους μετρά ήδη πολλά χρόνια ενώ οι δυο τους δείχνουν να απολαμβάνουν στο έπακρον τη ζωή αλλά και τον έρωτά τους. Μάλιστα, αν κάτι λατρεύουν να κάνουν, αυτό είναι να ταξιδεύουν.

Βάσω Λασκαράκη | Ο Λευτέρης Σουλτάτος της ευχήθηκε με μία μαντινάδα για την ονομαστική της γιορτή

Είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, το αγαπημένο ζευγάρι κάνει συνεχώς ταξίδια και εξορμήσεις στους πιο όμορφους προορισμούς. Έτσι και την Πρωτοχρονιά, η ηθοποιός και ο γνωστός chef αποφάσισαν να αλλάξουν τον χρόνο στο Λονδίνο. Η Βάσω Λασκαράκη ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο άκρως ρομαντικές φωτογραφίες ποζάροντας μαζί με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, μπροστά από το "Μάτι του Λονδίνου".

Μάλιστα, λίγο πριν την αναχώρηση για το Λονδίνο, η Βάσω Λασκαράκη απαθανάτισε στο αεροδρόμιο την γλυκύτατη και στιλάτη κόρη της, Εύα Τσιμιτσέλη.