Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για όλα | Η σύγκρισή με την Ελεονώρα Μελέτη, ο Θέμης Σοφός & η απόφαση για το τηλεοπτικό της μέλλον

Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε συνέντευξη στο "Πρωινό μας” και στην Αφροδίτη Γραμμέλη και μίλησε για όλα!

Αρχικά για το "Happy Day”, είπε: "Είναι γεγονός ότι αυτή την εκπομπή την αγαπώ, την έχω αγαπήσει και για εμένα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου αυτό το ξύπνημα κι αυτή η καλημέρα. Θεωρώ ότι η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη με εμάς για διάφορους λόγους. Και ο Alpha διανύει μία πολύ καλή χρονιά σε όλες τις ζώνες, αλλά νομίζω ότι την δική μας εκπομπή την ευνόησε ότι υπήρξαν πολύ μεγάλες αλλαγές στις ζώνες σε ό,τι έχει να κάνει με τις ενημερωτικές εκπομπές. Το ότι εμείς δεν αλλάξαμε ούτε την ώρα μας, ούτε τη σύνθεσή μας, βοήθησε ώστε να μείνουμε το γνωστό ραντεβού".

Για την κρίσιμη απόφαση που κλήθηκε να πάρει για το τηλεοπτικό της μέλλον, είπε: "Δεν σου κρύβω ότι πέρσι κλήθηκα να πάρω κρίσιμες αποφάσεις και είχα την τιμή και τη χαρά να δεχτώ ωραίες προτάσεις –και σε μία περίπτωση να φτάσω κοντά – τελικά η καρδιά και το μυαλό μου είπε σταθερότητα. Είμαι άνθρωπος που δένεται, δεν είναι τυχαίο ότι δεν αλλάζω τους συνεργάτες μου”.

Δείτε περισσότερα στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ