Follow us

Βrooke Shields | "Φορούσαμε μικρές λωρίδες ρούχων και τα μαλλιά μου ήταν κολλημένα με ταινία στο σώμα μου για να καλύψουν το στήθος μου¨"

42 χρόνια μετά την κυκλοφορία της κλασικής ταινίας "Γαλάζια λίμνη" η Brooke Shields αποκαλύπτει το αληθινά σκληρό παρασκήνιο.

MissBloom TEAM
Brooke Shields Splash News / Ideal Image

Η Brooke Shields βρέθηκε ξανά με τον Christopher Atkins στο podcast της στο iHeartRadio Now What?, 42 χρόνια μετά την κυκλοφορία της κλασικής ταινίας Γαλάζια λίμνη.

Η ρομαντική ταινία επιβίωσης του Randal Kleiser του 1980, περιείχε πολλές γυμνές σκηνές και η 57χρονη Shields ήταν τότε μόλις 14 ετών, ενώ ο 61χρονος συμπρωταγωνιστής της μόλις 18.

"Μετά από αυτή την ταινία ήταν δύσκολο να κρατήσω τα ρούχα μου πάνω μου", θυμάται ο Christopher. "Υπήρχαν σκηνές όπου ήμουν ολόγυμνη μαζί σου, αν θυμάσαι, που γλιστρούσα στην τσουλήθρα και άλλα τέτοια πράγματα. Και αυτό ήταν λίγο άβολο, αλλά ήταν κάπως αστείο για μένα, επειδή σε αυτό το σημείο του χρόνου απλά το έκανα".

Η Shields – η οποία είχε σωσία για τις γυμνές σκηνές – θυμάται ότι σκεφτόταν: "Γιατί πρέπει να το βλέπω αυτό; Δεν είχα δει ποτέ πριν. Δεν πρόκειται να ξεκινήσω τώρα".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ