Follow us

Μαρία Κωνσταντάκη | Οι κρίσεις ηλικίας, η συμφιλίωση με τον εαυτό της και η αποστομωτική απάντηση που έδινε στη μητέρα της όταν την προέτρεπε να κάνει παιδί

"Μανούλα μου, τα έκανες τα παιδάκια σου; Τα έκανες. Τώρα τι λυσσάς να κάνω εγώ; Τη ζωή σου την έζησες, θα ζήσεις και τη δική μου;"

MissBloom TEAM
Μαρία Κωνσταντάκη Instagram

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρία Κωνσταντάκη στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στις κρίσεις ηλικίας που είχε στο παρελθόν αλλά και στην προτροπή της μητέρας της να κάνει παιδιά.

Μαρία Κωνσταντάκη | "Τρελαίνομαι με τα παιδιά αλλά δεν έχω κάνει δικό μου γιατί νομίζω ότι θα με γονάτιζε το άγχος"

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Κωνσταντάκη παραδέχτηκε πως σήμερα έχει συμφιλιωθεί με την ηλικία και τον εαυτό της ωστόσο στο παρελθόν, έχει ζήσει πολλές κρίσεις ηλικίας. Η ίδια μίλησε επίσης για τη μητρότητα ενώ δε δίστασε να αναφέρει όλα όσα απαντούσε στη μητέρα της κάθε φορά που εκείνη της μιλούσε για παιδιά.

"Τα τελευταία χρόνια έχω συμφιλιωθεί λίγο περισσότερο με την ηλικία μου. Παλιότερα είχα περισσότερο θέμα, Τώρα, είμαι λίγο καλύτερα. Την κρίση των 30 την έπαθα στα 27, των 40 στα 37, των 50 στα 47… Στη μάνα μου, όταν κάποιες φορές σε μικρότερη ηλικία μου έλεγε για παιδιά της είπα, "μανούλα μου, τα έκανες τα παιδάκια σου; Τα έκανες. Τώρα τι λυσσάς να κάνω εγώ; Τη ζωή σου την έζησες, θα ζήσεις και τη δική μου;"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ