Follow us

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας | Οι οικογενειακές διακοπές και τα cozy ρούχα που επιλέγουν να φοράνε στον γιο τους, Παναγιώτη - Αντώνιο Κικίλια

Οι γλυκές φωτογραφίες του 2 ετών Παναγιώτη - Αντώνιου Κικίλια που μας "έκλεψαν" την καρδιά.

MissBloom TEAM
Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας Instagram

Πριν από περίπου δύο χρόνια, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους φέρνοντας στον κόσμο ένα γλυκύτατο και υγιέστατο αγόρι, τον Παναγιώτη - Αντώνιο Κικίλια. Το αγαπημένο ζευγάρι μοιάζει να είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ ενώ δεν κρύβει ούτε στιγμή τον έρωτα και την ευτυχία του. Οι δυο τους δημοσιεύουν συνεχώς φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινή τους ζωή αλλά και από τις εξορμήσεις που πολύ συχνά αγαπούν να κάνουν.

Η Αμαλία Κωστοπούλου έχει αδυναμία στον μικρό της αδερφό, Παναγιώτη - Αντώνιο Κικίλια, και αυτό δεν κρύβεται

Μάλιστα, μία ωραία εξόρμηση ήταν και αυτή που έκαναν πρόσφατα, οικογενειακώς, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας πέρασαν τις ημέρες των γιορτών με τον μονάκριβο γιο τους και τα παιδιά της επιχειρηματία σε ένα υπέροχο τοπίο στη φύση. Τα social media τους γέμισαν μάλιστα με πολλές φωτογραφίες από την όμορφη εξόρμησή τους ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που μας έδειξαν τον μονάκριβο γιο τους.

Πιο αναλυτικά, ο Παναγιώτης - Αντώνιος Κικίλιας πρωταγωνίστησε σε πολλές από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι γονείς του και οι ετεροθαλή αδέρφια του ενώ τα ρούχα του "έκλεβαν" κάθε φορά όλες τις εντυπώσεις. Συγκεκριμένα, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς από τις παρακάτω φωτογραφίες, το ζευγάρι αγαπάει να ντύνει τον μονάκριβο γιο του με ζεστά, άνετα ρούχα και σκουφιά, ακόμη και τις μέρες που έχει ηλιοφάνεια.

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας | Οι οικογενειακές διακοπές και τα cozy ρούχα που επιλέγουν να φοράνε στον γιο τους, Παναγιώτη - Αντώνιο Κικίλια
Παναγιώτης - Αντώνιος Κικίλιας
Παναγιώτης - Αντώνιος Κικίλιας
Αμαλία Κωστοπούλου
Τζένη Μπαλατσινού - παιδιά
Παναγιώτης - Αντώνιος Κικίλιας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ