Μαρία Χάνου | Η πρωταγωνίστρια της "Μουρμούρας" ποζάρει με τον μπαμπά της και γνωστό ηθοποιό, Ταξιάρχη Χάνο, στην πιο γλυκιά φωτογραφία που θα δεις σήμερα

Η τρυφερή ανάρτηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την κόρη της και τον πρώην σύζυγό της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τι και αν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Ταξιάρχης Χάνος έχουν χωρίσει εδώ και 12 ολόκληρα χρόνια; Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν καταφέρει να διατηρήσουν μέχρι και σήμερα μία υπέροχη σχέση, παραμένοντας μία ενωμένη οικογένεια.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε τον λόγο που είχε παρεξηγηθεί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου όλα αυτά τα χρόνια

Η ηθοποιός και ο πρώην σύζυγός της εμφανίζονται συχνά μαζί ενώ επίσης συχνά, φωτογραφίζονται μαζί. Πριν από λίγες μέρες και με αφορμή την Πρωτοχρονιά, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου απέδειξε για ακόμα μία φορά πως ο πρώην σύζυγός της είναι η οικογένειά της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανήρτησε στα social media μία γλυκιά φωτογραφία του Ταξιάρχη Χάνου και της μονάκριβης κόρης τους, Μαρία Χάνου, "λιώνοντάς" μας την καρδιά. Μπαμπάς και κόρη έμοιαζαν να είναι πιο χαρούμενοι και αγαπημένοι από ποτέ, με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να υπογραμμίζει στη λεζάντα της φωτογραφίας πόσο πολύ τους αγαπά.

"Σας αγαπώ τόσο πολύ! Καλή χρόνια σε όλους εύχομαι να χαίρεστε τους ανθρώπους που αγαπάτε να έχετε τύχη αφθονία ταπεινοφροσύνη και έλκυση τύχης σας εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου!!!" έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας.