Follow us

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει ποιο είναι το μεγαλύτερό της επίτευγμα ως μητέρα

Πριν από έναν μήνα, η Mairiboo έγινε για πρώτη φορά μητέρα και από τότε, φαίνεται πως έχουν αλλάξει πολλά.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Μία νέα ζωή φαίνεται πως ζει το τελευταίο διάστημα η Μαίρη Συνατσάκη. Η επιχειρηματίας έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν από περίπου έναν μήνα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Η Μαίρη Συνατσάκη κρατά τη νεογέννητη κόρη της αγκαλιά στην πιο cute φωτογραφία του 2023

Από τότε, η καθημερινότητα της Μαίρης Συνατσάκη φαίνεται πως έχει αλλάξει ριζικά. Όπως ριζικά έχει αλλάξει και το content που παράγει στα social media. Πιο αναλυτικά, η ίδια δεν είναι πλέον τόσο ενεργή στα social media αφού όπως είναι λογικό, ο χρόνος της είναι πλέον αφιερωμένος στη μονάκριβη κόρη της. Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες, η αγαπημένη Mairiboo έκανε ένα Instagram story αποκαλύπτοντας στους followers της ποιο είναι το μεγαλύτερό της επίτευγμα ως μητέρα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή επιχειρηματίας και νέα μαμά έκανε ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει με υπερηφάνεια πως μέσα σε ένα μήνα έχει καταφέρει να τελειοποιήσει τους λευκούς ήχους που παράγει ηρεμώντας την κόρη της σε μεγάλο βαθμό.

"Το μεγαλύτερο μου επίτευγμα αυτό το τελευταίο διάστημα είναι ότι έχω μάθει να κάνω μόνη μου λευκούς ήχους. Σαν τον απορροφητήρα που είναι σωτήριος δεν είμαι, αλλά έχω μάθει να κάνω αυτό το shshshs και να την ηρεμώ. Βοήθεια."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ