Follow us

Νικολέττα Ράλλη | Το στιλ της κόρης της μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι - Όλες οι φορές που η μικρή Σοφία τρέλανε το Instagram με τις στιλιστικές της επιλογές

Πρόσφατα, η γνωστή παρουσιάστρια φόρεσε στην κόρη της μία κίτρινη ολόσωμη φόρμα, εμπνευσμένη από το "Kill Bill".

MissBloom TEAM
Νικολέττα Ράλλη Instagram

Πριν από περίπου δύο χρόνια, η Νικολέττα Ράλλη έγινε για πρώτη φορά μητέρα φέρνοντας στον κόσμο ένα υπέροχο κορίτσι. Η μικρή Σοφία, καρπός του έρωτα της παρουσιάστριας και του Μιχάλη Ανδρούτσου, είναι ένα πανέμορφο και γλυκύτατο πλάσμα, το οποίο βλέπουμε πολύ συχνά μέσα από φωτογραφίες.

Νικολέττα Ράλλη | Μας συστήνει για πρώτη φορά τον γοητευτικό αδερφό της με τα καταγάλανα μάτια

Η Νικολέττα Ράλλη, που μοιάζει να έχει αφιερωθεί πλήρως στην κόρη της και την οικογένειά της, αγαπά να μοιράζεται φωτογραφίες της μικρής Σοφίας, ξετρελαίνοντας κάθε φορά τους followers της. Πιο αναλυτικά, η μελαχρινή παρουσιάστρια δημοσιεύει πολύ συχνά στιγμιότυπα με την κόρη της, δείχνοντάς μας συγχρόνως τους ευφάνταστους στιλιστικούς συνδυασμούς που επιλέγει να της φορά. Συγκεκριμένα, σε όλες τις φωτογραφίες που αναρτά η Νικολέττα Ράλλη, η μονάκριβη κόρη της μοιάζει να έχει βγει από κάποιο παραμύθι.

Φορέματα, κορδέλες, φόρμες, τζιν, πολλά και διαφορετικά χρώματα και υφάσματα, φιόγκοι και αξεσουάρ, είναι μερικά από τα κομμάτια που αγαπά να φορά η 2χρονη Σοφία. Όπως όλα δείχνουν, η παρουσιάστρια φροντίζει να παίρνει έμπνευση από παντού ενώ πολύ πρόσφατα, το τόλμησε και φόρεσε στην κόρη της μία κίτρινη ολόσωμη φόρμα εμπνευσμένη από το "Kill Bill".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ