Follow us

Ο Βασίλης, ο Χάρης και ο Άγγελος Τσαλίκης έχουν μεγαλώσει πολύ | Αυτοί είναι οι κούκλοι γιοι του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας Δημητροπούλου

Τα τρία αγόρια είναι εξίσου όμορφα και γοητευτικά, ωστόσο το καθένα από αυτά φαίνεται πως έχει το δικό του στιλ.

MissBloom TEAM
Γιώργος Τσαλίκης - Δώρα Δημητροπούλου Instagram

Ο Γιώργος Τσαλίκης αν και μετράει πολλά χρόνια στη μουσική βιομηχανία και την ελληνική showbiz, έχοντας κάνει μία μεγάλη καριέρα στο τραγούδι, δεν έβαλε ποτέ σε δεύτερη μοίρα την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του.

Η Δανάη Λιβιεράτου σε μία σπάνια φωτογραφία με τον μπαμπά της, Λάμπη Λιβιεράτο

Ο τραγουδιστής έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με τη Δώρα Δημητροπούλου, ενώ μιλάει πολύ συχνά για αυτήν. Ακόμη πιο συχνά μάλιστα, ο Γιώργος Τσαλίκης αναρτά οικογενειακά στιγμιότυπα στα social media. Όπως ακριβώς δηλαδή κάνει και η Δώρα Δημητροπούλου, της οποίας το Instagram είναι γεμάτο με φωτογραφίες των πανέμορφων παιδιών τους.

Το ζευγάρι, που μετρά ήδη πολλά χρόνια κοινής ζωής, έχει αποκτήσει τρεις γιους. Τον Βασίλη, τον Χάρη και τον Άγγελο Τσαλίκη. Πρόσφτα, η σύζυγος του τραγουδιστή ανήρτησε στα social media ένα γλυκό φωτογραφικό στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζονταν και τα τρία παιδιά ενώ με αφορμή αυτό, θυμηθήκαμε πολλές από τις φορές που είδαμε φωτογραφίες των όμορφων αγοριών στα social media των γονιών τους.

Τα τρία αγόρια είναι εξίσου όμορφα και γοητευτικά ωστόσο το καθένα από αυτά φαίνεται πως έχει το δικό του στιλ, τουλάχιστον όσον αφορά τα μαλλιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ