Follow us

Μιμή Ντενίση | "Δεν είναι φυσιολογικό ότι η "Σμύρνη" δεν πήγε στα Oscars"

Όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για την πιθανότητα να δούμε την ταινία "Σμύρνη μου αγαπημένη" στην πλατφόρμα του Netflix.

MissBloom TEAM
Μιμή Ντενίση

Καλεσμένη στην εκπομπή "Στο κέντρο" βρέθηκε χθες η Μιμή Ντενίση. Η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης ενώ μίλησε για την ταινία της "Σμύρνη μου αγαπημένη" και το ενδεχόμενο να προβληθεί η ταινία στο Netflix.

Μιμή Ντενίση | Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της, Μαριτίνα

Η ταλαντούχα ηθοποιός και σεναριογράφος υπογράμμισε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ταξιδέψει η ταινία στο εξωτερικό μέσω της πλατφόρμας του Netflix ενώ τόνισε πως δεν είναι φυσιολογικό το γεγονός ότι η ταινία δεν συμμετείχε στα Oscars. Μεταξύ άλλων, η ίδια σημείωσε πως ένιωσε μεγάλη τιμή όταν το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης πρόβαλε την ταινία της.

"Υπάρχει πιθανότητα να το δούμε στο Netflix. Πρέπει να παιχτεί σε πολλές χώρες ακόμη και όταν τελειώσει η προβολή από εκεί, να πάει σε μία πλατφόρμα. Συζητάμε με πλατφόρμες και με ανθρώπους στο Χόλιγουντ που την είδαν και τους άρεσε πάρα πολύ."

"Ξεκίνησε από το Μετ, το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης, το οποίο δεν προβάλλει ταινίες και για μένα ήταν φοβερά τιμητικό. Το ότι δέχτηκε να παρουσιάσει την ταινία, ήταν μετά από πρόταση του ΟΗΕ."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ