Follow us

Ιωάννα Λίλη - Θοδωρής Ζαγοράκης | Αυτή είναι η υπερπολυτελής και minimal μονοκατοικία τους με τον τεράστιο κήπο και την πισίνα

Το ζευγάρι μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, σε ένα σπίτι που μοιάζει με επίγειο Παράδεισο.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Λίλη - Θοδωρής Ζαγοράκης Instagram

Η Ιωάννα Λίλη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι εδώ και 17 ολόκληρα χρόνια ενώ μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Μαρία και τον Ιωάννη Ζαγοράκη. Η ευτυχισμένη οικογένεια ζει μάλιστα τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, σε μία υπέροχη μονοκατοικία με έναν τεράστιο κήπο.

Ιωάννα Λίλη | Ποζάρει με την καλλονή κόρη της, Μαρία Ζαγοράκη, και τον γλυκό της γιο, Ιωάννη

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή διατηρεί στα social media έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό και έτσι οι φορές που μας έχει ξεναγήσει στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού τους, είναι πολλές. Πιο αναλυτικά, η Ιωάννα Λίλη αγαπάει να περνάει χρόνο στο πανέμορφο σπίτι τους και έτσι πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από εκεί. Η ίδια δείχνει να απολαμβάνει περισσότερο από όλες τις γωνιές του σπιτιού τον τεράστιο και καταπράσινο κήπο του σπιτιού, ο οποίος έχει γκαζόν, λουλούδια και φυσικά, μία μεγάλη πισίνα.

Η μονοκατοικία της οικογένειας κινείται σε minimal ρυθμούς ενώ μοιάζει να αποτελείται μονάχα από γήινα χρώματα. Η πρόσοψη του σπιτιού είναι πέτρινη ενώ τα παράθυρα και οι λεπτομέρειες των αλουμινίων έρχονται στο ιδιαίτερο χρώμα του maroon. Η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση του σπιτιού καταφέρνουν και συνδυάζουν το μοντέρνο με το κλασικό, δημιουργώντας μία διαχρονική μα καθόλου συνηθισμένη ατμόσφαιρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ