Follow us

Baby boom | Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

"Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό."

MissBloom TEAM
Ιωάννα Μαλέσκου Instagram

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Ιωάννα Μαλέσκου, όπως η ίδια ανακοίνωσε χθες βράδυ, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα ενώ έγραψε ένα γλυκό και άκρως συγκινητικό κείμενο για τον ερχομό του παιδιού της.

Ζενεβιέβ Μαζαρί | "Στην εγκυμοσύνη πήρα 40 κιλά, έτρωγα δύο φραντζόλες ψωμί την ημέρα"

Πιο αναλυτικά, μέσα από την εν λόγω ανάρτηση, η Ιωάννα Μαλέσκου ευχαρίστησε τους followers της για τις ευχές που της έστειλαν με αφορμή την ονομαστική της εορτή ενώ τους ανακοίνωσε το πιο όμορφο νέο της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε με τον πιο γλυκό τρόπο πως είναι έγκυος λέγοντας χαρακτηριστικά πως ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πλάσμα που μεγαλώνει μέσα της.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα "μικρό μυστικό" που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά "διπλά". Είναι το λεγόμενο "δύο σε ένα". Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο "δώρο" της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ