Follow us

"Είπα όχι στον Παπακαλιάτη χωρίς καν να διαβάσω το σενάριο"

"Ομολογώ πως δεν σκέφτηκα επαγγελματικά, μετάνιωσα που δεν του έδειξα ότι μετράω την πρότασή του."

MissBloom TEAM
Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Αλίνα Κοτσοβούλου στο περιοδικό ΟΚ!. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην καριέρα της.

Κλέλια Ανδριολάτου | Σε "meeting" με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη τρώγοντας βάφλα με παγωτό

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην τηλεοπτική σειρά "Σασμός", μίλησε ανοιχτά για τα "όχι" που έχει πει στο παρελθόν σε δουλειές αποκαλύπτοντας μάλιστα πως κάποτε, αρνήθηκε πρόταση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός σημείωσε πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης της είχε κάνει πρόταση να συμμετέχει στη σειρά "Να με προσέχεις", ενώ εκείνη αρνήθηκε χωρίς καν να διαβάσει το σενάριο.

"Πριν από 25 χρόνια, όταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μου έκανε μια πρόταση για τη σειρά του Mega, "Να με προσέχεις". "Σε έχω σκεφθεί για έναν ρόλο" (σ.σ. τον ρόλο που έκανε η Βάλια Πάτσιου) μου είπε και εγώ, χωρίς καν να διαβάσω το σενάριο, του απάντησα: "Χριστόφορε, φεύγω στην Αγγλία για μεταπτυχιακό". Ομολογώ πως δεν σκέφτηκα επαγγελματικά, αλλά δεν ήθελα να κρεμάσω μια ολόκληρη παραγωγή. Μετάνιωσα που δεν του έδειξα ότι μετράω την πρότασή του και δεν προσπάθησα να βρω εναλλακτικές λύσεις. Παρακολουθώ τον Χριστόφορο όλα αυτά τα χρόνια και χαίρομαι πάρα πολύ για την εξέλιξη και την τεράστια επιτυχία του." είπε η Αλίνα Κοτσοβούλου στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ