Follow us

Brad Pitt | Οι μεγάλοι (και οι μικροί) έρωτες της ζωής του

Παράφορες σχέσεις, γάμοι, διαζύγια. Ναι τα έχει κάνει όλα!

pitt Splash

Στο παρελθόν ωστόσο έχουν περάσει από την ζωή του μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες. Σήμερα, στα 59 του χρόνια μετά από πολλές ταινίες πολλές γυναίκες, πολλά δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών του και ένα Όσκαρ, παραμένει ένας θερμόαιμος Τοξότης με εξαιρετικούς κοιλιακούς και με ένα μεγάλο πάντα χαμόγελο. Τι κι αν έσβησε η Αngelina το τατουάζ του από το χέρι της. Είναι πρόθυμες να κάνουν ένα γι΄αυτόν εκατομμύρια γυναίκες στον πλανήτη. Ίσως η Ιnes de Ramon είναι μια από αυτές. Ας κάνουμε όμως μια αναδρομή στις πιο γνωστές μεγάλες του σχέσεις.

Christina Applegate

Το 1989 η Christina Applegate ήταν 18 ετών και πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά "Παντρεμένοι με Παιδιά”. Με τον Brad Pitt βγήκαν μονάχα ένα ραντεβού στην απονομή των MTV Awards το οποίο όμως έληξε άδοξα. Η 18χρονη τότε ηθοποιός τον άφησε για τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Skid Row, Sebastian Bach.

Juliette Lewis

Με την ηθοποιό Juliette Lewis γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Kalifornia το 1993 όταν εκείνη ήταν 24. Ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και η σχέση τους κράτησε 4 χρόνια.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ