Follow us

Η Μαίρη Συνατσάκη φοράει mini φόρεμα και μας δείχνει πώς είναι το σώμα της 1 μόλις μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της

Η νέα μαμά πόζαρε στην κάμερα του κινητού της με πολλά και διαφορετικά looks, ενώ μας εντυπωσίασε όταν δοκίμασε ένα mini φόρεμα.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Πριν από έναν μήνα, η Μαίρη Συνατσάκη έγινε για πρώτη φορά μητέρα φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Η επιχειρηματίας φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας, ενώ φροντίζει να απολαμβάνει την κόρη της όσο περισσότερο μπορεί. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η αγαπημένη Mairiboo έχει πάρει μία μικρή απόσταση από τα socila media.

Μαίρη Συνατσάκη | Η λίστα με όσα χρειάστηκε τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι που "εξόργισε" τους followers της

Ωστόσο χθες, η επιχειρηματίας αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της κάποια από τα looks που αγαπά να φορά με αυτόν τον καιρό, δημοσιεύοντας ένα σχετικό βίντεο. Συγκεκριμένα, η νέα μαμά πόζαρε στην κάμερα του κινητού της με πολλά και διαφορετικά looks ενώ μας εντυπωσίασε δικαίως όταν δοκίμασε ένα mini φόρεμα. Η ίδια, φόρεσε ένα εφαρμοστό, mini φόρεμα, κάνοντάς μας να θαυμάσουμε τις αναλογίες του κορμιού της, έναν μόλις μήνα μετά τον ερχομό του παιδιού της.

Η Μαίρη Συνατσάκη φοράει mini φόρεμα και μας δείχνει πώς είναι το σώμα της 1 μόλις μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ