Follow us

Η Αγοραστή Αρβανίτη λατρεύει την ψυχολόγο της, ξέρει ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας στον έρωτα και αγαπά να κάνει binge-watching τη σειρά "Ευτυχισμένοι Μαζί"

Φέτος, η ταλαντούχα ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με τον επί 13χρόνια σύντροφό της, Θανάση Τσαλταμπάση, στη θεατρική παράσταση "Φιλιά, Όσκαρ...".

Αγοραστή Αρβανίτη Αγοραστή Αρβανίτη

Είναι θαρραλέα, δυναμική και προστατευτική με όλους όσους αγαπά. Καταφέρνει οτιδήποτε και αν έχει στο μυαλό της ενώ παραδέχεται πως έχει μία καλή σχέση με τον Θεό. Φέτος, η Αγοραστή Αρβανίτη συμπρωταγωνιστεί με τον επί 13 χρόνια σύντροφό της, Θανάση Τσαλταμπάση, στη θεατρική παράσταση "Φιλιά, Όσκαρ...", στο Θέατρο Αθηνών.

Η Αγοραστή Αρβανίτη λατρεύει την ψυχολόγο της, ξέρει ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας στον έρωτα και αγαπά να κάνει binge-watching τη σειρά "Ευτυχισμένοι Μαζί"

Φέτος εμφανίζεστε στη θεατρική παράσταση "Φιλιά, Όσκαρ…” όπου υποδύεστε την κυρία Ροζ. Ποια τα κοινά χαρακτηριστικά με τη Θεία Ροζ και ποια η σχέση σας με τον Θεό;

Η Θεία Ροζ εκτός από όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της και πάνω από όλα είναι προστατευτική σε ανθρώπους αγνούς και καλούς που αγαπά όπως με τον Όσκαρ. Αυτό το στοιχείο το έχω και’γω ως άνθρωπος. Η σχέση μου με τον Θεό είναι καλή, πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη, που αλλάζει όνομα ανάλογα με τις θρησκείες.

"Όταν πια δε μπορούν να μας σώσουν τα φάρμακα, αναλαμβάνει να το κάνει το χιούμορ και η φαντασία.”. Ποια η δίκη σας διέξοδος από την πραγματικότητα; Πώς αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες της καθημερινότητας και τι ρόλο παίζει το χιούμορ στη ζωή σας;

Θα μιλήσω με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου, θα ασχοληθώ με τα ζώα και τον σκύλο μου και σε extreme περιπτώσεις θα πάω στην ψυχολόγο μου που τη λατρεύω! (γέλιο)

Είναι φέτος η τρίτη χρονιά που συνεργάζεστε επί σκηνής με τον σύντροφό σας και επίσης ηθοποιό, Θανάση Τσαλταμπάση. Πώς είναι η συνύπαρξη αυτή πάνω στη σκηνή; Νιώθετε πως σας φέρνει η δουλειά πιο κοντά; Διαχωρίζεται εύκολα η προσωπική από την επαγγελματική ζωή όταν το επάγγελμα είναι κοινό;

Η συνύπαρξη στη σκηνή με τον Θανάση είναι μαγική γιατί έχουμε αναπτύξει πλέον κώδικες πολύ δυσεύρετους και πολύτιμους. Πιο κοντά μας φέρνει σίγουρα γιατί είμαστε συνέχεια μαζί. Κάνω λίγο χιούμορ φυσικά, ναι μας φέρνει κοντά και μας βοηθάει να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες αλλά και να μοιραζόμαστε τις χαρές της δημιουργίας. Η δουλειά του ηθοποιού έχει ένα μόνιμο πάθος που το κουβαλάς κάθε μέρα, ειδικά στο θέατρο και ειδικά σε απαιτητικές παραστάσεις όπως το "Φιλιά, Όσκαρ” . Αυτό σε εξαντλεί αλλά σ’αρέσει κιόλας και είναι μονόδρομος αν θες να κάνεις καλά τη δουλειά σου. Οπότε η προσωπική σου ζωή ναι μπορεί να επηρεαστεί αλλά αν υπάρχει αγάπη, σεβασμός και κατανόηση μια χαρά επαναφέρεις τις ισορροπίες.

Σπουδάσατε υποκριτική χωρίς να έχετε ιδιαίτερη στήριξη από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα έλεγε κανείς πως αυτό χρειάζεται θάρρος και αυτοπεποίθηση. Είναι χαρακτηριστικά που φέρετε γενικά ως άνθρωπος;

Ναι, είναι χαρακτηριστικά που έχω. Για μένα ήταν τεράστια αλλαγή κατεύθυνσης ζωής και ακόμα και αν είχα φόβους ήταν σίγουρο πως δε θα έκανα πίσω.

Η αναγνωρισιμότητα είναι κάτι που σας αφορά; Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έχετε διαβάσει για εσάς και πώς το αντιμετωπίσατε;

Η αναγνωρισιμότητα από μόνη της καθόλου. Η δουλειά του ηθοποιού είναι πολλές φορές συνυφασμένη με αυτήν. Αν προκύπτει από καλές συνεργασίες καλώς, έχει και αυτή τα καλά της και τα κακά της όπως όλα τα πράγματα στη ζωή. Δεν έχω διαβάσει κάτι ιδιαίτερα άσχημο που να μου μείνει, αλλά γενικά αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι ο κόσμος παρανοεί πολλές φορές πίσω από το πληκτρολόγιο για τους αναγνωρίσιμους ανθρώπους. Φυσικά αυτό έχει τις ρίζες του αλλού και δε θα αλλάξει εάν η κοινωνία και η παιδεία δεν προχωρήσει.

Αγοραστή Αρβανίτη

Εκτός από υποκριτική έχετε σπουδάσει και Πληροφορική ωστόσο δεν ασχοληθήκατε ποτέ με αυτό. Τι ήταν αυτό που σας κέρδισε στο θέατρο;

Απλώς μου άρεσε! Αυτό. Βρήκα ένα πειθαρχημένο παιχνίδι με κανόνες που ήθελα πολύ να το μάθω και να παίξω.

Η τέχνη της υποκριτικής έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από πολλά κύματα με πιο πρόσφατο το προσοντολόγιο που εξισώνει το πτυχίο των δραματικών σχολών με απολυτήριο Λυκείου. Πώς νιώθετε για αυτό; Ποιες είναι οι σκέψεις που κάνετε μακροπρόθεσμα;

Δυστυχώς δεν εκπλήσσομαι πλέον από παρόμοιες εξελίξεις. Το επάγγελμα έχει προ πολλού απαξιωθεί. Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο βαθύ και πολύπλοκο το θέμα. Σαφώς και δεν πρέπει να εξισώνεται με το απολυτήριο Λυκείου, αφού σε αναγνωρισμένη σχολή από το κράτος φοιτάς τρία χρόνια! Κάποιοι δίνουν και εξετάσεις στο Υπουργείο , πολλές φορές χωρίς λόγο βέβαια απλώς για την αίγλη αφού όλα αυτά εν τέλει πουθενά δε χρησιμεύουν. Αυτοί οι άνθρωποι μετά, εμείς δηλαδή οι ηθοποιοί, και άλλα καλλιτεχνικά επαγγέλματα βγαίνουν στην κοινωνία και εργάζονται. Δεν κάνουν το ψώνιο τους, ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, και έχουν κοπιάσει γι’ αυτό. Και όταν είναι και γνωστοί ,ουυυυυυυυυ, θα τρέξουν όλοι, οι κατέχοντες αξιώματα, πανεπιστημιακοί, μορφωμένοι κτλ. να φωτογραφηθούν μαζί τους γιατί είναι πολιτισμένοι. Που είναι ο πολιτισμός σας κύριοι και κυρίες; Και θα κλείσω με μία φράση του σπουδαίου Θανάση Παπαγεωργίου "Θα με βρίσκετε πάντοτε μπροστά σας. Απέναντι σας. Με πολλή κατανόηση, αλλά απέναντι σας.”

Έχετε δηλώσει πως θα δίνατε τα πάντα για τον έρωτα. 13 χρόνια μετά, νιώθετε ερωτευμένη με τον σύντροφό σας; Και αν ναι, υπάρχει τελικά μυστικό επιτυχίας στον έρωτα;

Αν δεν είσαι ερωτευμένος πως να συνεχίσεις;..το μυστικό είναι στη φράση που λέει η κυρία Ροζ στον Όσκαρ τώρα που το σκέφτομαι! "Εντάξει, η σχέση δύο ανθρώπων είναι ευαίσθητη, κλονίζεται αλλά αν υπάρχει αγάπη αξίζει να αγωνιστεί κανείς για να τη διατηρήσει!”

Πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας σε 10 χρόνια από τώρα;

Με πολλά σκυλιά! (γέλιο)

Ένας ρόλος που έχετε "ζηλέψει";

Υπάρχουν σπουδαίοι ρόλοι και σπουδαία κείμενα αλλά ακόμα πιο σπουδαίες είναι οι συνεργασίες. Οπότε αν κάτι σίγουρα ήθελα πολύ και είχα "ζηλέψει” ήταν να συνεργαστώ με τον σκηνοθέτη Cezaris Grauzinis το οποίο φέτος έγινε πραγματικότητα και είμαι πολύ ευγνώμων γι’αυτό!

Αγαπημένη ελληνική σειρά;

Αγαπημένη ελληνική σειρά είναι η Νύχτα του Αυγούστου στην ΕΡΤ, σε σκηνοθεσία Ζωής Σγουρού. Πολύ υψηλού επιπέδου σειρά , θα μπορούσε να σταθεί και στην παγκόσμια αγορά.

Αγαπημένη σειρά για binge-watching;

Ευτυχισμένοι Μαζί , Ντόλτσε Βίτα και για να πω και κάτι ξένο την Μέθοδο Κομίνσκι!

Μία τέλεια μέρα περιλαμβάνει;

Τώρα με αυτήν την ερώτηση μου έρχεται στο μυαλό η προσχθεσινή μέρα που ενώ ήταν πολύ απλή , για μένα ήταν τέλεια μετά από συσσωρευμένο φόρτο ημερών στη δουλειά . Πήρα το σκύλο μου και είδαμε τον κολλητό μας φίλο ,πολύ χαλαρά για έναν καφέ και μετά ένα κρασάκι και το βράδυ στη μητέρα μου με τους δικούς μου για φαγητό. Αυτή η μέρα ήταν τέλεια! Θέλω να επιδιώκω να τη ζω πιο συχνά γιατί η καθημερινότητα και η δουλειά πολλές φορές σε ρουφάει..

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ