Follow us

Η Νόνη Δούνια σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη, και τα πανέμορφα παιδιά τους

Η 17χρονη κόρη της πολιτικού εμφανίστηκε πιο στιλάτη από ποτέ, φορώντας ένα υπέροχο off-white πουλόβερ και μαύρα γυαλιά ηλίου.

MissBloom TEAM
Νόνη Δούνια Instagram

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε πριν από μερικές μέρες η Νόνη Δούνια, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά. Η βουλευτής περπάτησε στους δρόμους του κέντρου μαζί με την οικογένειά της ενώ όλοι τους, απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό χαρίζοντάς μας ένα σπάνιο στιγμιότυπο.

Η Νόνη Δούνια μιλάει πρώτη φορά για την κρίση στον γάμο της με τον Κυριάκο Μουρατίδη

Πιο συγκεκριμένα, η Νόνη Δούνια και ο σύζυγός της, Κυριάκος Μουρατίδης, έκαναν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τα παιδιά τους απολαμβάνοντας ιδιαίτερα πολύ τη μεταξύ τους παρέα αλλά και την ηλιόλουστη μέρα. Μάλιστα, όπως είδαμε από τις παρακάτω φωτογραφίες, τα πανέμορφα παιδιά του ζευγαριού φαίνεται πως έχουν μεγαλώσει πολύ. Συγκεκριμένα, ο Στάθης Μουρατίδης είναι σήμερα 18 ετών ενώ η αδερφή του, η Ρία Μουρατίδη 17 ετών.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως η 17χρονη κόρη της πολιτικού εμφανίστηκε πιο στιλάτη από ποτέ, φορώντας ένα υπέροχο off-white πουλόβερ και μαύρα γυαλιά ηλίου όπως η μαμά της. Αντίστοιχα στιλάτη ήταν και η Νόνη Δούνια, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο και ολόλευκο, ζεστό παλτό.

Η Νόνη Δούνια σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη, και τα πανέμορφα παιδιά τους
Νόνη Δούνια, οικογένεια
Νόνη Δούνια, οικογένεια
Νόνη Δούνια, οικογένεια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ