Follow us

Η Ιωάννα Μαλέσκου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και αποκαλύπτει | "Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες..."

Η νέα ανάρτηση της εγκυμονούσας παρουσιάστριας.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Μαλέσκου Instagram

Το βράδυ της Κυριακής, η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως περιμένει το πρώτο της παιδί. Η παρουσιάστρια, που σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα, διανύει μία υπέροχη περίοδο ενώ ανυπομονεί όπως λέει να κρατήσει στην αγκαλιά της το πλάσμα που μεγαλώνει μέσα της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πόσων μηνών έγκυος είναι η Ιωάννα Μαλέσκου

H ίδια, έκανε χθες μία ακόμα ανάρτηση στο Instagram ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλίτσα και αποκαλύπτοντας αυτή τη φορά ποια ήταν η αντίδραση που είχαν τα σκυλάκια της στην αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε πως όταν ανακοίνωσε ότι στο σπίτι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες.

"Όταν ανακοίνωσα ότι θα έρθει νέο μέλος, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Η @balloo_thefrenchie δεν ήθελε να το πιστέψει. Μετά και τον ερχομό του Κόκου και της Σανελίτας, προτιμούσε το σενάριο "έφαγα πολύ τις γιορτές…Ο γλυκός μου Κόκο χάρηκε που θα έχει νέα παρέα να παίζει. Η Σανελίτα έκανε ότι κοιμόταν κι απλά δεν έβλεπε….καλό όνειρο… Αυτά που λέτε από το σπίτι μας."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ