Σοφία Αλιμπέρτη | "Σε μια πολύ ευαίσθητη ηλικία έχασα την αίσθηση της ασφάλειας και της ελευθερίας, έπαθα κατάθλιψη"

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για την αρχή της καριέρας της και την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε η Σοφία Αλιμπέρτη, στο περιοδικό "Hello!". Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για πολλά πράγματα ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στην αρχή της καριέρας της αλλά και στην απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Σοφία Αλιμπέρτη | Έκανε μη χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου και μας δείχνει τη διαδικασία

Αναλυτικότερα, η Σοφία Αλιμπέρτη αποκάλυψε πως η ενασχόληση με την υποκριτική δεν ήταν δική της απόφαση αλλά περισσότερο ένα απωθημένο της μητέρας της. Η ίδια μάλιστα τόνισε πως δυσκολεύτηκε πολύ στα 12 της χρόνια όταν αναγκάστηκε να φύγει από την Κέρκυρα για την Αθήνα ενώ υπογράμμισε πως τότε έχασε πολλούς φίλους αλλά και το αίσθημα της ασφάλειας, κάτι που την οδήγησε στην κατάθλιψη. Στη συνέχεια, η ηθοποιός περιέγραψε πώς ήταν η καθημερινότητά της σε σύγκριση με αυτή των συμμαθητών της ενώ ανέφερε πως κάποια στιγμή, αποφάσισε απλώς να παίξει με τους δικούς της κανόνες.

"Ξεκίνησα από πολύ μικρή, από τα 12 μου χρόνια, όταν με "ξερίζωσαν" από την Κέρκυρα, όπου ζούσα, και με έφεραν στην Αθήνα. Ήταν τεράστιο το σοκ για εμένα. Σε μια πολύ ευαίσθητη ηλικία έχασα φίλους, παρέες, την αίσθηση της ασφάλειας και της ελευθερίας κι έπαθα κατάθλιψη. Τότε η μητέρα μου -ίσως ήταν και δικό της απωθημένο- με πήγε στην σχολή. Εγώ ήθελα να γίνω παιδίατρος ή αεροσυνοδός. Καμία σχέση μεταξύ τους τα επαγγέλματα, αλλά και καμία σχέση με το θέατρο. Μπήκα σε ένα περιβάλλον κι εκεί γύρω στα 18 μου είπα "τώρα θα παίξω με τους δικούς μου κανόνες" και το έκανα. Δεν ήταν εύκολο εκείνο που ζούσα καθώς, σε αντίθεση με τους συμμαθητές μου, από την μια είχα ένα πολύ σκληρό ωράριο κι από την άλλη έπρεπε να σταθώ δίπλα σε τεράστιους ηθοποιούς και να είμαι επαγγελματίας. Έκανα την πρώτη μου ταινία, τους Απέναντι, με τον Πανουσόπουλο και μετά ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Δαλιανίδη. Δούλευα σε τρελούς ρυθμούς." δήλωσε η Σοφία Αλιμπέρτη στο περιοδικό Hello! και στις Μαίρη και Γωγώ Αυγερινοπούλου.