Follow us

Άννα Μπεζάν | "Δεν μου ταίριαξε καθόλου ο θηλασμός. Ζορίστηκα"

Η ηθοποιός παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της.

MissBloom TEAM
Άννα Μπεζάν Instagram

Την πρώτη συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της παραχώρησε η Άννα Μπεζάν, στην εκπομπή "Γεια σου" και τη Μαρία Μπακοδήμου. Η ηθοποιός, που πριν από περίπου τρεις μήνες έγινε για πρώτη φορά μητέρα, μίλησε στην παρουσιάστρια για την εγκυμοσύνη της ενώ αποκάλυψε όλες τις δυσκολίες που βίωσε μετά τον τοκετό.

Άννα Μπεζάν | Ποζάρει σε ολόσωμο καθρέφτη και μας δείχνει πώς είναι το σώμα της 3 μήνες μετά τη γέννα

Πιο αναλυτικά, η Άννα Μπεζάν παραδέχτηκε πως μετά τη γέννηση της κόρης της αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες, από το πρώτο κιόλας διάστημα. Η ίδια σημείωσε πως έπαθε κατάθλιψη καθώς και πως ζορίστηκε ιδιαίτερα πολύ με τη διαδικασία του θηλασμού. Η ηθοποιός μάλιστα υποστήριξε πως όταν σταμάτησε να θηλάζει ένιωσε καλύτερα με το σώμα της ενώ όπως τόνισε, όταν κάνει οικογένεια όλα δείχνουν πολύ ξένα.

"Ζορίστηκα το πρώτο διάστημα… Έπαθα κατάθλιψη. Δεν μου ταίριαξε καθόλου ο θηλασμός, δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Οπότε επειδή πιέστηκα, ήθελα από την μία να το κάνω και το σώμα μου δεν το υποστήριζε, μου γύρισε μπούμερανγκ. Με το που σταμάτησα τον θηλασμό, ένιωσα καλύτερα. Όσο και να έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου, όταν μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις οικογένεια όλα είναι πολύ ξένα."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ