Μία παραμυθένια ζούγκλα | Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας δείχνει για πρώτη φορά το δωμάτιο του μωρού της

Ο τοίχος - έργο τέχνης - και η υπέροχη ξύλινη κούνια.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η παρουσιάστρια έχει πάρει εδώ και μέρες εξιτήριο από το μαιευτήριο ενώ όπως όλα δείχνουν, έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Πριν από λίγες ώρες, η παρουσιάστρια και νέα μαμά αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο του νεογέννητου γιου τους. Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάς ξενάγησε στο υπνοδωμάτιο του μονάκριβου γιου της το οποίο μοιάζει πραγματικά βγαλμένο από ταινία.

Το παιδικό δωμάτιο έχει ως θέμα του τη ζούγκλα και τα ζώα ενώ κινείται σε ρυθμούς "φύσης". Τα χρώματα που επικρατούν είναι το πράσινο, το εκρού και το καφέ ενώ τα περισσότερα έπιπλα έρχονται στο υλικό του ξύλου. Το δωμάτιο μοιάζει ευρύχωρο, φωτεινό και χαριτωμένο ενώ η πιο ενδιαφέρουσα διακοσμητική λεπτομέρεια είναι δίχως αμφιβολία ο τοίχος στον οποίο έχουν ζωγραφιστεί φυτά, φύλλα και ζώα.