Follow us

"Ο Βασάλος με την Βαλαβάνη δεν χώρισαν ποτέ, ο γάμος θα γίνει σύντομα"

Η δήλωση που "καίει" το ζευγάρι.

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος

Αν κάποιο ζευγάρι μάς έχει απασχολήσει έντονα τον τελευταίο καιρό, αυτό είναι δίχως δεύτερη σκέψη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Οι φήμες για τους δυο τους πάνε και έρχονται εδώ και πολλούς μήνες ενώ φαίνεται πως κανείς δε γνωρίζει την αλήθεια αναφορικά με τη σχέση τους.

Survivor All Star | Η ατάκα "φωτιά" του Γιώργου Λιανού για τη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου

Οι δυο τους βρίσκονται τώρα στη Δομινικανή Δημοκρατία συμμετέχοντας στο "Survivor All Star", με τις συζητήσεις γύρω από τη σχέση τους να γίνονται όλο και πιο έντονες. Σήμερα το πρωί μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό μας", σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται και γράφονται όλους αυτούς τους μήνες. Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν χώρισαν ποτέ, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως ο γάμος τους θα γίνει σύντομα.

"Καλό ζευγάρι, αγαπημένο ζευγάρι που δεν θα χωρίσει ποτέ! Ο γάμος θα γίνει σύντομα, ε τι άλλο να πω, εντάξει…"

"Εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή ο Βασάλος θα κάνει κάτι και θα σώσει την Ευρυδίκη ή η Ευρυδίκη τον Βασάλο και θα πουν ότι ο έρωτας τους έγινε ξανά και τα λοιπά. Έδωσα ιδέα τώρα στον ΣΚΑΪ."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ