Follow us

Πέτρος Τσιτσιπάς | Αυτός είναι ο 22χρονος αδερφός του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο μικρός αδερφός του καταξιωμένου τενίστα ασχολείται επαγγελαμτικά με το τένις ενώ βρίσκεται στο νούμερο 145 της παγκόσμιας κατάταξης.

MissBloom TEAM
Στέφανος Τσιτσιπάς Instagram

Τα τελευταία χρόνια ο Στέφανος Τσιτσιπάς απασχολεί τα μέσα με κάθε τρόπο. Ο καταξιωμένος τενίστας συζητείται πολύ συχνά για τις αξιέπαινες επιδόσεις του αλλά και για τις δηλώσεις που κάνει και που πολύ συχνά προκαλούν. Ωστόσο, όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε πως ο αθλητής δεν περνάει στιγμή απαρατήρητος.

Η απίθανη ιστορία του Στέφανου Τσιτσιπά για τον Πελέ "Ο παππούς μου είχε παίξει αντίπαλός του το 1958"

Αντίστοιχα, απαρατήρητος δεν περνάει ούτε ο αδερφός του, Πέτρος. Ο Πέτρος Τσιτσιπάς είναι ο μικρός αδερφός του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος ασχολείται επίσης επαγγελματικά με το τένις. Ο 23χρονος μάλιστα βρίσκεται στο νούμερο 145 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο κύπελλο Ντέιβις. Τα δύο αδέρφια μοιάζουν πολύ μεταξύ τους ενώ όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς από τις φωτογραφίες τους στα social media, κάνουν παρέα και εκτός τερέν.

Συγκεκριμένα, οι σχέσεις που έχουν μεταξύ τους φαίνεται πως είναι άριστες ενώ εικάζουμε πως έχουν πολλά κοινά αλλά και πολλές συζητήσεις και όνειρα αναφορικά με το αγαπημένο τους άθλημα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ