Η Anita Brand ήταν η πιο λαμπερή, όμορφη και νεραϊδένια νύφη | Οι ρομαντικές φωτογραφίες από την τελετή του γάμου της με τον Χάρη Χριστόπουλο

Η επιχειρηματίας παντρεύτηκε ξυπόλητη, κρατώντας στην αγκαλιά της μία τεράστια ανθοδέσμη από λεβάντες.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στις 4 Σεπτεμβρίου του 2018 η Anita Brand παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Χάρη Χριστόπουλο, σε μία μαγευτική και βαθιά ρομαντική τελετή. Το αγαπημένο ζευγάρι έμοιαζε να είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ ενώ ακόμη και σήμερα, σχεδόν πέντε χρόνια μετά, οι φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα συνεχίζουν να αποπνέουν την ίδια μαγεία και την ίδια ευτυχία.

Η Ευρυδίκη ήταν η πιο cool και ροκ νύφη της ελληνικής showbiz | Το strapless νυφικό και το λουλουδένιο στεφάνι στα μαλλιά

Η Anita Brand υπήρξε μία από τις πιο λαμπερές και όμορφες νύφες. Η ίδια έμοιαζε να είναι βγαλμένη από κάποιο παραμύθι. Με λυτά τα μακριά, κυματιστά μαλλιά της, κρατώντας μία μεγάλη ανθοδέσμη από λεβάντες και με το πρόσωπό της φρέσκο και σχεδόν άβαφο, η επιχειρηματίας είπε το μεγάλο "ναι" στον φωτογράφο της καρδιάς της ενώνοντας τη ζωή της μια για πάντα με τον μετέπειτα πατέρα του παιδιού της.

Το ζευγάρι παντρέυτηκε δίχως να φορά παπούτσια ενώ το μόνο αξεσουάρ που φορούσε η Anita Brand ήταν οι πέρλες στα αυτιά της. Ωστόσο, όλη η απαραίτητη λάμψη ερχότανε από το χαμόγελό της αλλά και από το νεραϊδένιο της νυφικό. Μακρύ, με ένα βαθύ άνοιγμα στο ντεκολτέ, στα πόδια και στην πλάτη, το νυφικό της επιχειρηματία ήταν αέρινο και δροσερό, χαρίζοντας στην εμφάνισή της την απαραίτητη κίνηση. Φυσικά, το ύφασμα δεν ήταν απλό, μα ούτε και λευκό. Το νυφικό της ήταν φτιαγμένο από ένα λεπτό, μαλακό και διάφανο ύφασμα, το οποίο σε όλο του το μήκος ήταν στολισμένο με μικρά και λαμπερά πετράδια.