Follow us

Η γλυκιά φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού από τα παιδικά της χρόνια και η σύγκριση με την κατάξανθη κόρη της

"Στην πρώτη φωτογραφία είμαι εγώ. Στη δεύτερη είναι η Αναστασία."

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού Instagram

Ένα γλυκό throwback από τα παιδικά της χρόνια έκανε η Δούκισσα Νομικού, συγκρίνοντας τον παιδικό της εαυτό με τη μονάκριβη κόρη της, Αναστασία.

Δούκισσα Νομικού | H walk-in closet της είναι ένα όνειρο για κάθε λάτρη των ρούχων και των παπουτσιών

Πριν από λίγες ώρες, η Δούκισσα Νομικού ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο αξιολάτρευτες φωτογραφίες. Στη μία, απεικονίζεται η επιχειρηματίας ενώ στην άλλη, απεικονίζεται η κατάξανθη και γλυκιά κόρη της, Αναστασία. Η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μία σύγκριση του παιδικού της εαυτού με την κόρης της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάθε μέρα ζει τα παιδικά της χρόνια από την αρχή, έχοντας στο πλάι της τα παιδιά της.

Η ομοιότητα μαμάς και κόρης στην αντίστοιχη ηλικία είναι τουλάχιστον συγκινητική, όπως συγκινητικό ήταν και το κείμενο που έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης.

"Στην πρώτη φωτογραφία είμαι εγώ. Που σίγουρα έχω κάνει κάποια ζαβολιά 😁
Στη δεύτερη είναι η Αναστασία. Με τα χιλιάδες τσιμπιδάκια που αγαπάει.

Με θυμάμαι στην ηλικία της κόρης μου. Θυμάμαι τις κουρεμένες κούκλες μου,την αγαπημένη μου κουβέρτα, τα αστεία που έκανα στους γονείς μου, τη γιαγιά μου τη Δικαία (Δούκισσα ήθελαν να τη βαφτίσουν αλλά τελευταία στιγμή Δικαία την έβγαλαν) που μου έκανε το πιο ωραίο μασάζ στο κεφάλι και τα πιο νόστιμα ρυζόγαλα. Και έκλεινα τα μάτια μου για να κοιμηθώ ευχαριστημένη. Όταν όμως μία μέρα τα άνοιξα, ήμουν ξαφνικά μεγάλη. Με δυο παιδιά που μου θυμίζουν τόσο πολύ εμένα και τον αδερφό μου. Και που μου ξυπνούν όλες τις παιδικές αναμνήσεις μου. Και ξαναζώ τα παιδικά μου χρόνια από την αρχή μαζί τους."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ