Follow us

Λένα Δροσάκη | "Η απολογία είναι ένα ιερό συμβάν ανά τους αιώνες, φαντάζομαι πως ένιωσε λύτρωση ο Πέτρος Φιλιππίδης"

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και τη στιγμή όπου η ίδια εμφανίστηκε στο δικαστήριο κρατώντας από το χέρι την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

MissBloom TEAM
Δροσάκη ndp photo agency

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" έκανε η Λένα Δροσάκη, λίγο μετά την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη. Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την απολογία του καταγγελλόμενου ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στη στιγμή που η ίδια εμφανίστηκε στο δικαστήριο κρατώντας από το χέρι την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Λένα Δροσάκη "Δεν μπορείτε να ξέρετε πόσο αγωνίστηκα πριν λυγίσω"

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός τόνισε πως ιδανικά, θα ήθελε στη ζωή οι άνθρωποι να είναι πάντα σαν μία γροθιά, όπως είναι εκείνη με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε στην απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη λέγοντας χαρακτηριστικά πως εικάζει πως ο ίδιος, ένιωσε λύτρωση.

"Η άφιξη των τριών μας ήταν πράγματι μια εικόνα που και εγώ όταν την είδα, είπα ότι θα ήθελα οι άνθρωποι να είμαστε μια γροθιά ο ένας δίπλα στον άλλον σε κάθε στιγμή δύσκολη."

"Η απολογία είναι ένα ιερό συμβάν ανά τους αιώνες και θα το σεβαστούμε όλοι μας. Φαντάζομαι πως ένιωσε λύτρωση ο Πέτρος Φιλιππίδης."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ