Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Η φωτογραφία με τη Λάουρα και τη Βαλέρια που δεν είχαμε ξαναδεί

Τα χαρακτηριστικά προσώπου της Βαλέριας θυμίζουν εξαιρετικά πολύ αυτά της όμορφης παρουσιάστριας.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μία καθημερινή παρουσία στην τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια. Το πρόσωπό της είναι οικείο και η φωνή της γνώριμη ωστόσο η αγαπημένη παρουσιάστρια, φροντίζει να απασχολεί με τη δουλειά της και όχι με την προσωπική της ζωή. Αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους λόγους που η ίδια προστατεύει τα παιδιά της και τα πρόσωπά τους από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ελένη Μενεγάκη | "Ήθελα πολύ και τα τέσσερα παιδιά, κυνηγούσα να τα κάνω"

Ωστόσο, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια και την έντονη, καθημερινή παρουσία σε τηλεόραση και social media, η Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει κάποιες εξαιρέσεις. Μία τέτοια εξαίρεση έκανε και πριν από λίγο καιρό, όταν με αφορμή τη γιορτή της μητέρας η εντυπωσιακή παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τη μητέρα και τις δυο της κόρες.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είχε τότε δημοσιεύσει μία σπάνια εικόνα της Λάουρας και της Βαλέριας, των οποίων τα πρόσωπα δε βλέπουμε συχνά. Τα πανέμορφα κορίτσια είναι στην εν λόγω φωτογραφία ντυμένα για τις απόκριες ωστόσο δείχνουν πιο χαριτωμένα από ποτέ, με την Βαλέρια να θυμίζει εξαιρετικά πολύ την όμορφη μητέρα της.

Ελένη Μενεγάκη | Η φωτογραφία με τη Λάουρα και τη Βαλέρια που δεν είχαμε ξαναδεί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ