Follow us

Άννα Βίσση | Αυτή είναι η τεράστια κουζίνα του σπιτιού της

Το ιδανικό spot για κάθε λάτρη της μαγειρικής.

MissBloom TEAM
Άννα Βίσση Instagram

Τι και αν είναι μία από τις μεγαλύτερες φωνές στην Ελλάδα; H Άννα Βίσση είναι τόσο ακομπλεξάριστη που δε διστάζει στιγμή να δημοσιεύει στα social media στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram αλλά και στο Tik Tok, όπου συχνά αναρτά χιουμοριστικά βίντεο.

Ο Νέστορας Πανουργιάς έκλεισε τα 7 του χρόνια και η Σοφία Καρβέλα έκανε το πιο υπέροχο throwback από τη βρεφική του ηλικία

Εμείς, κάναμε μία "βόλτα" από τον προσωπικό της λογαριασμό στην εν λόγω πλατφόρμα και είδαμε δύο βίντεο τα οποία μας ξενάγησαν με έναν τρόπο στην κουζίνα του σπιτιού της. Πιο συγκεκριμένα, σε δύο από τα βίντεο που έχει αναρτήσει η τραγουδίστρια στο Tik Tok, εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς την κουζίνα της η οποία είναι πραγματικά τεράστια. Ξύλινη, με πολλά διακοσμητικά στοιχεία και με μεγάλους πάγκους, η κουζίνα της Άννας Βίσση ενώνεται με το σαλόνι της μέσω ενός αναπαυτικού καναπέ και μιας μεγάλης τραπεζαρίας όπου η λατρεμένη τραγουδίστρια αγαπά να περνά τις ώρες της.

Με λευκό φωτισμό, πολλά ντουλάπια και πάγκους παντού, η κουζίνα της Άννας Βίσση μοιάζει το ιδανικό spot για κάθε λάτρη της μαγειρικής.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ