Follow us

"Eμένα ποιος θα με λυπηθεί"| Σπάνιο πορτρέτο της Τζένης Καρέζη από την "Ερωτική συμφωνία"

Μια από τις κορυφαίες σκηνές της και το μυστικό σενάριο που είχε γράψει για την τηλεόραση.

MissBloom TEAM
Τζένη Καρέζη ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η Τζένη Καρέζη γεννήθηκε σαν σήμερα στις 12 Ιανουαρίου του 1932 στην Αθήνα.

Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Άρης Λουπάσης, που ούτως ή άλλως τη μνημονεύει συχνά παρουσίασε μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram ένα σπάνιο πορτρέτο της από το 1972 και τα γυρίσματα της ταινίας "Ερωτική συμφωνία", με την οποία η Τζένη Καρέζη είχε ξεχωριστή σχέση καθώς για πρώτη φορά το σενάριο είχε τη δική της υπογραφή.

"Ξεχωριστή στιγμή του έργου η σπαρακτική σκηνή μαζί με τον Λαυρέντη Διανέλλο" γράφει ο Λουπάσης, με την ατάκα "Ποια είμαι εγώ, εμένα ποιος θα με λυπηθεί". Ο ίδιος την τοποθετεί "στο ανθολόγιο με τις ωραιότερες σκηνές στον ελληνικό κιν/φο. Ένα χρόνο αργότερα θα αποδεχθεί την πρόταση της τότε ΕΙΡΤ να εμφανιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα της σε τηλεοπτική σειρά".

"Με την τηλεόραση να έχει εισβάλει στην ζωή και την καθημερινότητα του κόσμου, αποτελεί για την ίδια το μέσο για να την δει το ευρύ κοινό που δεν έχει καταφέρει μέχρι τότε να παρακολουθήσει τις παραστάσεις της". Η σειρά ονομάζεται "Μαρίνα Αυγέρη" και πρόκειται για μια ακριβή παραγωγή με εκλεκτούς ηθοποιούς. Προβάλλεται από τον Φεβρουάριο έως τον Οκτώβριο του '73 και η υπόθεση διαδραματίζεται στην εποχή της Κατοχής.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ