Η Κάτια Ζυγούλη είναι η γυναίκα που δεν μεγαλώνει ποτέ | Οι φωτογραφίες της από το 2007

Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως η σύζυγος του Σάκη Ρουβά ήταν ανέκαθεν όμορφη και εντυπωσιακή ενώ παραμένει ίδια τα τελευταία 16 χρόνια.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Δεν ξέρουμε πώς τα καταφέρνει, πάντως ο χρόνος φαίνεται να μην την επηρεάζει καθόλου. Μάλιστα, κάθε φορά που η Κάτια Ζυγούλη εμφανίζεται στις οθόνες μας, ο ενθουσιασμός μας είναι ίδιος. Όπως ίδια, παραμένει και εκείνη εδώ και πολλά χρόνια.

Κάτια Ζυγούλη | "Είπα ναι στον γάμο μετά από τέσσερα παιδιά, τότε το πήρα απόφαση"

Όμορφη και εντυπωσιακή, με υπέροχα μάτια και λαμπερό χαμόγελο, η Κάτια Ζυγούλη είναι σήμερα μητέρα τεσσάρων παιδιών, με εμφάνιση ωστόσο μοντέλου. Με μία γρήγορη αναδρομή σε φωτογραφίες του παρελθόντος, και πιο συγκεκριμένα του 2007, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς πως η Κάτια Ζυγούλη δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου.

Όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες, η Κάτια Ζυγούλη έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να διατηρήσει τη σιλουέτα της ενώ οι αλλαγές στην εμφάνισή της, και κυρίως στα μαλλιά της, δεν έχουν υπάρξει ποτέ ριζικές. Η ίδια κινούνταν ανέκαθεν στα καστανόξανθα χρώματα ενώ επέλεγε πάντοτε απλά και διαχρονικά ρούχα. Επιπροσθέτως, φροντίζει τον εαυτό της μέσα και έξω, όπως η ίδια έχει δηλώσει, και γι'αυτό καταφέρνει και παραμένει ολόιδια εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια.