Follow us

Ιωάννα Παλιοσπύρου | "Το ότι έχω γίνει μελαχρινή από ξανθιά ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω"

Όλα όσα είπε η 36χρονη για τις μεγάλες αλλαγές της ζωής της.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Παλιοσπύρου NDP

Τον τελευταίο καιρό η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Tik Tok, καθώς αναρτά συνεχώς βίντεο "συνομιλώντας" με έναν τρόπο με τους followers της. Η ίδια δέχεται συχνά πολλές ερωτήσεις από τους ακολούθους της ενώ δε διστάζει να απαντά με κάθε ειλικρίνεια.

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Η απάντηση σε όσους την ρωτούν για την προσωπική της ζωή - "Μην με ξαναρωτήσεις"

Έτσι και χθες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε δύο πράγματα που έχουν αλλάξει στην καθημερινότητά της μετά την επίθεση με το βιτριόλι που δέχθηκε τον Μάιο του 2020. Η ίδια μίλησε στην κάμερα με περίσσιο χιούμορ λέγοντας δύο από τα βασικά πράγματα που έχουν αλλάξει στη ζωή της ενώ συνέχισε τονίζοντας πως όλοι πίστευαν πως η ζωή της έχει τελειώσει ωστόσο εκείνη είναι ακόμα εδώ.

"Πάμε να σου πω δυο πράγματα που άλλαξαν στην καθημερινότητα μου.
Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι ο ήλιος, ότι δεν μπορώ να εκτεθώ στον ήλιο, άρα εκεί που κάθε Σαββατοκύριακο πήγαινα Σεϋχέλλες διακοπές, πλέον πρέπει να πηγαίνω στην Ανταρκτική. Άντε αυτό μπορώ να το διαχειριστώ. Το ότι έχω γίνει μελαχρινή από ξανθιά ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω.
Πέρα από την πλάκα όμως το πιο σημαντικό είναι ότι ενώ όλοι πίστευαν ότι η ζωή μου έχει τελειώσει, εγώ είμαι εδώ και περνάω καλά."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ