Follow us

Κατερίνα Παναγοπούλου | Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Όλα όσα αποκάλυψε σήμερα το πρωί ο Νίκος Γεωργιάδης.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Παναγοπούλου yupiii.gr

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη παραχώρησε πριν από λίγες μέρες, η Κατερίνα Παναγοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Κατερίνα Παναγοπούλου | "Δεν θεωρώ ότι η προσωπική ζωή της παρουσιάστριας ενός κεντρικού δελτίου ειδήσεων πρέπει να απασχολεί τη δημοσιότητα"

Πιο αναλυτικά, πριν από μερικούς μήνες οι φήμες ήθελαν την Κατερίνα Παναγοπούλου να βρίσκεται σε σχέση με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την εν λόγω είδηση, με τη δημοσιογράφο να υποστηρίζει τώρα πως δε θέλει να ανοίξει την πόρτα της προσωπικής της ζωής γιατί μετά δε θα μπορεί να την κλείσει. Η ίδια δε θέλησε να πει τίποτα παραπάνω, ωστόσο ο Νίκος Γεωργιάδης μετέφερε στον αέρα της εκπομπής το δικό του ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος υποστήριξε πως η σχέση αυτή πράγματι υπήρξε όμως έληξε άδοξα καθώς η Κατερίνα Παναγοπούλου δε μπόρεσε να διαχειριστεί τα media ενώ ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής προχώρησε γρήγορα σε νέα σχέση.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ