Follow us

Δέσποινα Βανδή | Γυμνάζεται μαζί με την Έλλη Κοκκίνου υπό την επίβλεψη του συντρόφου της κόρης της, Μελίνας Νικολαΐδη

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι ο personal trainer της τραγουδίστριας και σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη.

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή Instagram

Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται να έχει βάλει τη γυμναστική για τα καλά στη ζωή της. Η γνωστή τραγουδίστρια γυμνάζεται συνέχεια και ανελλιπώς ενώ η σχέση της με τον personal trainer της, εικάζουμε πως είναι η καλύτερη. Συγκεκριμένα, η ίδια γυμνάζεται υπό την επίβλεψη του συντρόφου της κόρης της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, ο οποίος τυχαίνει να είναι ο personal trainer της.

Μελίνα Νικολαΐδη | Έτσι γνωρίστηκε με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Η ίδια μάλιστα δε διστάζει να αναρτά και στιγμιότυπα μέσα από το γυμναστήριο, κάνοντας πολύ συχνά tag τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Έτσι και πριν από λίγη ώρα, η Δέσποινα Βανδή ανήρτησε για ακόμα μία φορά ένα βίντεο μέσα από την αίθουσα του γυμναστηρίου, όπου όπως χαρακτηριστικά λέει βασανίζεται. Κάνοντας ένα διάλλειμμα από τη γυμναστική, η ίδια σκέφτηκε να ενημερώσει τους followers της πως βασανίζεται και αυτή αλλά και η καλή της φίλη, Έλλη Κοκκίνου, η οποία γυμνάζεται επίσης υπό την επίβλεψη του συντρόφου της Μελίνας.

Όπως όλα δείχνουν, η Δέσποινα Βανδή διατηρεί μία άψογη σχέση με τον σύντροφο της κόρης της ενώ οι δυο τους περνάνε σίγουρα πολύ χρόνο μαζί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ