Δέσποινα Βανδή | Γυμνάζεται μαζί με την Έλλη Κοκκίνου υπό την επίβλεψη του συντρόφου της κόρης της, Μελίνας Νικολαΐδη

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι ο personal trainer της τραγουδίστριας και σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται να έχει βάλει τη γυμναστική για τα καλά στη ζωή της. Η γνωστή τραγουδίστρια γυμνάζεται συνέχεια και ανελλιπώς ενώ η σχέση της με τον personal trainer της, εικάζουμε πως είναι η καλύτερη. Συγκεκριμένα, η ίδια γυμνάζεται υπό την επίβλεψη του συντρόφου της κόρης της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, ο οποίος τυχαίνει να είναι ο personal trainer της.

Μελίνα Νικολαΐδη | Έτσι γνωρίστηκε με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Η ίδια μάλιστα δε διστάζει να αναρτά και στιγμιότυπα μέσα από το γυμναστήριο, κάνοντας πολύ συχνά tag τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Έτσι και πριν από λίγη ώρα, η Δέσποινα Βανδή ανήρτησε για ακόμα μία φορά ένα βίντεο μέσα από την αίθουσα του γυμναστηρίου, όπου όπως χαρακτηριστικά λέει βασανίζεται. Κάνοντας ένα διάλλειμμα από τη γυμναστική, η ίδια σκέφτηκε να ενημερώσει τους followers της πως βασανίζεται και αυτή αλλά και η καλή της φίλη, Έλλη Κοκκίνου, η οποία γυμνάζεται επίσης υπό την επίβλεψη του συντρόφου της Μελίνας.

Όπως όλα δείχνουν, η Δέσποινα Βανδή διατηρεί μία άψογη σχέση με τον σύντροφο της κόρης της ενώ οι δυο τους περνάνε σίγουρα πολύ χρόνο μαζί.