Follow us

Γιώργος Μπένος | "Η σκηνή που με δυσκόλεψε περισσότερο στο "Maestro" ήταν αυτή της βίας, ξέσπασα σε κλάματα, σταμάτησα το γύρισμα"

"Με σόκαρε όταν συνειδητοποίησα ότι υπάρχει αυτή η βία σε κάποια σπίτια."

MissBloom TEAM
Γιώργος Μπένος Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή "Dot." βρέθηκε χθες, ο Γιώργος Μπένος. Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς "Maestro", παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του και όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Maestro | Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη δεν είναι πια το νούμερο 1 του Netflix

Ο τηλεοπτικός γιος του βίαιου Χαράλαμπου, ο Γιώργος Μπένος, δε δίστασε να αποκαλύψει ποια ήταν για εκείνον η πιο δύσκολη σκηνή, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως η δυσκολία ήταν περισσότερο ψυχική παρά σωματική. Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τη σκηνή του ξυλοδαρμού του περιγράφοντας όλα όσα σκεφτόταν αλλά και όλα όσα έκανε μετά το τέλος του γυρίσματος.

"Η σκηνή που με δυσκόλεψε περισσότερο στο "Maestro" ήταν αυτή της βίας από τον Χαράλαμπο, δηλαδή τον τηλεοπτικό μου πατέρα, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης. Θυμάμαι πολύ έντονα αυτή τη σκηνή. Από τη μία λήψη στην άλλη ξέσπασα σε κλάματα. Σταμάτησα το γύρισμα και έκατσα σε μία γωνία."

"Η σκηνή ήταν πολύ έντονη και επικράτησε απόλυτη ησυχία στο γύρισμα. Έκλαιγα και σκεφτόμουν ότι αυτή τη σκηνή την κάνουμε για τη μυθοπλασία. Με σόκαρε όταν συνειδητοποίησα ότι υπάρχει αυτή η βία σε κάποια σπίτια. Με ζόρισε ψυχικά αυτή η σκηνή."

"Ο ρόλος μου έχει πολλές απαιτήσεις αλλά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όπως και όλοι οι συνάδελφοι ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Τα γυρίσματα κύλησαν πολύ όμορφα."

Δες εδώ όλη τη συνέντευξη του ηθοποιού :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ