Follow us

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο του

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου έχουν βρει το όνομα του γιου τους και ο αγαπημένος σεφ έκανε την αποκάλυψη.

MissBloom TEAM
Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου

Τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τον γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή μαγειρικής "MasterChef" και εκ τότε έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό. Πρόσφατα έγινε πατέρας ενός γλυκύτατου αγοριού, βιώνοντας μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του. Ο ένας εκ των τριών κριτών του σόου, λίγο πριν την πρεμιέρα του διαγωνισμού, αποκάλυψε το όνομα του γιου του, δίνοντας μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την περασμένη Κυριακή εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα δε γίνεται" όπου συζήτησε για το νέο κύκλο του MasterChef αλλά και την χαρμόσυνη άφιξη του καρπού του έρωτά του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου, πριν από περίπου τέσσερις μήνες.

Η Ναταλία Γερμανού στο κλείσιμο της εκπομπής έδωσε τα καθιερωμένα δώρα που προσφέρει στον καλεσμένου της, στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ένα εξ'αυτών, ήταν και μία ξύλινη επιφάνεια κοπής γραμμένη με το γλυκό μήνυμα "Ο καλύτερος MasterChef είναι ο μπαμπάς μου".

Ο σεφ μόλις την αντίκρισε είπε ενθουσιασμένος "Ααα, θα το δώσω στον Κίμωνα", αποκαλύπτοντας έτσι το όνομα του γιου του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ