Follow us

Στην Ελλάδα τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για την κηδεία του

Η άφιξη τους στην Αθήνα προκειμένου να παρεβρεθούν στην κηδεία του παππού τους και τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

MissBloom TEAM
Παύλος NDP

Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (10/01) σε ηλικία 83 ετών μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας. Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί στην Μητρόπολη των Αθηνών και θα ακολουθήσει η ταφή του στο Τατόι. Πλήθος μελών των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης έχει καταφτάσει στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί στην κηδεία και να πει το τελευταίο αντίο στον τέως βασιλιά.

Φυσικά από τους γαλαζοαίματος που έφτασαν στη χώρα μας δε λείπουν και τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και παιδιά της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου.

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ και δύο από τους αδερφούς της απαθανατίστηκαν να καταφτάνουν στο ξενοδοχείο τους, ντυμένοι στα μαύρα και φανερά θλιμμένοι.

Στην Ελλάδα τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου  για την κηδεία του

Όλη η οικογένεια του τέως Βασιλιά βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να αποχαιρετήσει τον Κωνσταντίνο και να τον τιμήσει με την παρουσία της.

Μαρί Σαντάλ Παύλος

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα ταφεί ως ιδιώτης αλλά, σύμφωνα με την απόφαση της κυβέρνησης, θα ακολουθηθεί το πρωτόκολλο για τους επίσημους καλεσμένους που θα έρθουν από το εξωτερικό. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει στην κηδεία η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Κηδεία Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ
Κηδεία Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ