Follow us

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλάει για πρώτη φορά για την πραγματική σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου

Τι αποκάλυψε για την κόντρα του με την παρουσιάστρια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

MissBloom TEAM
Δημήτρης Ουγγαρέζος Instagram

Το βράδυ της Κυριακής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά "After Dark" με εξομολογητική διάθεση, όπως άλλωστε επιβάλλει και το κόνσεπτ της εκπομπής.

O Δημήτρης Ουγγαρέζος κλήθηκε να απαντήσει, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου. Η κόντρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους έχει πάρει και τηλεοπτικές διαστάσεις με την παρουσιάστρια , τον περασμένο Νοέμβριου, να έχει μοιραστεί την άποψή της για τον δημοσιογράφο αναφέροντας πως ο δημοσιογράφος είναι καλό παιδί αλλά δημιουργεί άσκοπες εντάσεις.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Κατερίνα Καινούργιου έχει υποστηρίξει πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την έχει μπλοκάρει, κάνοντας ανέφικτη την επίλυση των μεταξύ τους προστριβών.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μιλώντας για αυτή του την κόντρα με την παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά "Μαζί είχαμε ξεκινήσει στο Mega αν και εκείνη είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα. Εγώ δεν ξεχνάω ποτέ, αυτό είναι καλό και κακό. Ακριβώς επειδή έχουμε ξεκινήσει μαζί, την ξέρω πάρα πολύ καλά. Την ξέρω από την καλή και εσχάτως και από την ανάποδη. Θεωρώ ότι είναι ένα παιδί που έχει δουλέψει πάρα πολύ. Δεν μιλάμε, γιατί έχει προκύψει μια παρεξήγηση από τη δική μου πλευρά."

Επίσης ανέφερε: "Προφανώς είναι πάνω από δύο, τρία, τέσσερα, πέντε τα ερεθίσματα. Θέλω να μείνει έτσι, ωστόσο πάντα έχω στο μυαλό μου ότι έχει μια απίστευτη ψυχή. Είναι από μια πάρα πολύ καλή οικογένεια που την έχει μεγαλώσει με πολλή αγάπη και ο αδελφός της είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Επιλέγω να θυμάμαι αυτό. Αν αυτό υπερισχύσει, ναι, δεν έχω θέμα κάποια στιγμή να τα ξαναβρούμε, αλλά είναι πολλά που έχουν συμβεί"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ