Follow us

Μαρία Σολωμού | Η σέξι εμφάνιση με μπουστιέ που μαγνήτισε τα βλέμματα

Το look της Μαρίας Σολωμού ήταν η επιτομή της θηλυκότητας.

MissBloom TEAM
Μαρία Σολωμού Instagram

Η Μαρία Σολωμού είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της ελληνικής σόουμπιζ, έχοντας συμμετάσχει σε άκρως πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές ανά τα χρόνια. Η παρουσία της στην επικαιρότητα αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να θαυμάσουμε μία ακόμη πτυχή της, πέρα από το υποκριτικό της ταλέντο, το προσωπικό της στιλ.

Η ηθοποιός, που πρόσφατα έκανε γνωστή η σχέση της με τον Mente Fuerte, απαθανατίστηκε να διασκεδάζει στα μπουζούκια με τον σύντροφό της σε ιδιαίτερα κεφάτο mood. Το look που επέλεξε για την περίσταση ήταν εντυπωσιακό και κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Μαρία Σολωμού | Η σέξι εμφάνιση με μπουστιέ που μαγνήτισε τα βλέμματα

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Σολωμού φόρεσε ψηλόμεσο ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι και ένα κοντό δερμάτινο μπουστιέ που απογείωσε τη θηλυκότητά της. Την σέξυ εμφάνισή της ολοκλήρωσε με statement κοσμήματα.

Συνδυάζοντας cool διάθεση, αισθησιασμό και λάμψη, κατάφερε να δημιουργήσει ένα άρτιο σύνολο για την έξοδο της στα μποζούκια. Η ηθοποιός υποστήριξε απόλυτα το look της, που πλημμύριζε δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, αντανακλώντας ιδανικά την bold προσωπικότητά της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ