Follow us

Ελένη Πετρουλάκη | Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της Άννας-Μαρίας που γίνεται 18 ετών

Η γυμνάστρια ευχήθηκε χρόνια πολλά στην κόρη της με τον πιο γλυκό τρόπο.

MissBloom TEAM
Ελένη Πετρουλάκη Instagram

Η Ελένη Πετρουλάκη, εκτός από μία επιτυχημένη καριέρα ως γυμνάστρια, έχει έναν ακόμη λόγο να είναι περήφανη και αυτός είναι η όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Ίλια Ίβιτς. Στα 27 χρόνια κοινής πορείας, το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερις πανέμορφες κόρες, τις Άννα Μαρία, Μίλα, Ηλιάνα και Δωροθέα , οι οποίες ολοκλήρωσαν ιδανικά την οικογενειακή τους ευτυχία.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Ελένη Πετρουλάκη μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα τόσο από την καθημερινότητά της, όσο και από το χρόνο που περνάει με τις αγαπημένες της κόρες. Η πιο πρόσφατη ανάρτησή της έγινε με αφορμή τα 18α γενέθλια της μεγαλύτερης κόρης της Άννας Μαρίας.

Η γυμνάστρια θέλησε να ευχηθεί στην Άννα Μαρία μέσω ενός μακροσκελούς τρυφερού μηνύματος στο προφίλ της στο Instagram, δημοσιεύοντας μάλιστα μία πανέμορφη φωτογραφία της εορτάζουσας.

Έγραψε χαρακτηριστικά: "Από την πρώτη στιγμή που σε αγκάλιασα ήξερα πως δε θα σταματήσω ποτέ να σε αγαπώ. Ήρθες και ομόρφυνες την ζωή μου , έδωσες νόημα και συνεχίζεις ..", προκαλώντας συγκίνηση στους ακολούθους της οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν στην Άννα Μαρία στα σχόλια.

Η 18χρονη κόρη της Ελένης Πετρουλάκη είναι, μάλιστα, αθλήτρια στίβου, αποδεικνύοντας πως έχει κληρονομήσει την ενέργεια και την αγάπη της για τον αθλητισμό από τους γονείς της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ