Ελένη Πετρουλάκη | Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της Άννας-Μαρίας που γίνεται 18 ετών

Η γυμνάστρια ευχήθηκε χρόνια πολλά στην κόρη της με τον πιο γλυκό τρόπο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Ελένη Πετρουλάκη, εκτός από μία επιτυχημένη καριέρα ως γυμνάστρια, έχει έναν ακόμη λόγο να είναι περήφανη και αυτός είναι η όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Ίλια Ίβιτς. Στα 27 χρόνια κοινής πορείας, το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερις πανέμορφες κόρες, τις Άννα Μαρία, Μίλα, Ηλιάνα και Δωροθέα , οι οποίες ολοκλήρωσαν ιδανικά την οικογενειακή τους ευτυχία.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Ελένη Πετρουλάκη μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα τόσο από την καθημερινότητά της, όσο και από το χρόνο που περνάει με τις αγαπημένες της κόρες. Η πιο πρόσφατη ανάρτησή της έγινε με αφορμή τα 18α γενέθλια της μεγαλύτερης κόρης της Άννας Μαρίας.

Η γυμνάστρια θέλησε να ευχηθεί στην Άννα Μαρία μέσω ενός μακροσκελούς τρυφερού μηνύματος στο προφίλ της στο Instagram, δημοσιεύοντας μάλιστα μία πανέμορφη φωτογραφία της εορτάζουσας.

Έγραψε χαρακτηριστικά: "Από την πρώτη στιγμή που σε αγκάλιασα ήξερα πως δε θα σταματήσω ποτέ να σε αγαπώ. Ήρθες και ομόρφυνες την ζωή μου , έδωσες νόημα και συνεχίζεις ..", προκαλώντας συγκίνηση στους ακολούθους της οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν στην Άννα Μαρία στα σχόλια.

Η 18χρονη κόρη της Ελένης Πετρουλάκη είναι, μάλιστα, αθλήτρια στίβου, αποδεικνύοντας πως έχει κληρονομήσει την ενέργεια και την αγάπη της για τον αθλητισμό από τους γονείς της.