Follow us

Κάτια Ζυγούλη | Μίλησε για τις αγωνιώδεις στιγμές που βίωσε στη φωτιά στο Μάτι

Ο τρόμος και η αβεβαιότητα που ένιωθε με τις φλόγες να βρίσκονται κοντά στο σπίτι της.

MissBloom TEAM
Κάτια Ζυγούλη Instagram

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς γνωρίστηκαν το 2003 και σύντομα ταίριαξαν μεταξύ τους, αποτελώντας πλέον ένα από τα πιο ερωτευμένα και αξιοζήλευτα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Μαζί έχουν δημιουργήσει μία μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια, αποκτώντας τέσσερα παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.

Το γοητευτικό μοντέλο, καλεσμένη στην εκπομπή "Τετ α Τετ" του Τάσος Τρύφωνος μίλησε για την καριέρα της στο μόντελινγκ, τη γνωριμία της με το Σάκη καθώς και την τεράστια σημασία που έχει για εκείνη η μητρότητα και η οικογένειά της. Στο τέλος ερωτήθηκε για τη δύσκολη εμπειρία που κλήθηκε να αντιμετωπίσει όταν ξέσπασε η πυρκαγιά στο Μάτι και στο Νέο Βουτζά, όπου βρισκόταν το σπίτι τους.

Η Κάτια Ζυγούλη μίλησε για αυτό το τρομακτικό βίωμα της λέγοντας χαρακτηριστικά : " Ήταν τόσο μεγάλος ο κίνδυνος, τόσο άσχημες οι συνθήκες που επικρατούσαν και εμείς βρισκόμασταν μακριά από το σπίτι και το ένα παιδί, το οποίο ήταν μωρό, γιατί βρισκόμασταν στην Κέρκυρα. Δεν ξέραμε εάν καίγεται το σπίτι, δεν ξέραμε εάν ο πατέρας μου την γλίτωσε ή δεν την γλίτωσε. Ήμασταν τόσο ανήμποροι που απλά καθόμασταν παγωμένοι, αμίλητοι γιατί δεν θέλαμε να προκαλέσουμε πανικό στα μικρότερα τρία παιδιά που ήταν μαζί μας".

Έπειτα πρόσθεσε : "Εκεί συνειδητοποιείς ότι μπορεί να αγωνιάς για τα πάντα, να έχεις άγχος, να έχεις συνεχώς την ανάγκη να ελέγχεις και να κοντρολάρεις και να φροντίζεις τα πάντα αλλά δεν είναι όλα στο χέρι σου. Είναι μεγάλο μάθημα αυτό. Δεν είναι όλα στο χέρι μας και δεν μπορούμε να προβλέψουμε τα πάντα".

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ