Follow us

Μαρία Μπακοδήμου | "Δεν το άκουσα αυτό που είπε ο Φώτης για εμένα, μου το είπαν"

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια σε ερώτηση για τον επί χρόνια συνεργάτη της, Φώτη Σεργουλόπουλο.

MissBloom TEAM
Μαρία Μπακοδήμου Instagram

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε χθες, η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια, που βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Elizadeath", μίλησε στους δημοσιογράφος για την εκπομπή της και τα σχόλια που λαμβάνει από τους τηλεθεατές ενώ ρωτήθηκε και για τη σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Μαρία Μπακοδήμου | "Πρώτη φορά βλέπω να δουλεύουμε τόσο πολύ και να αποδίδει τόσο λίγο"

Η Μαρία Μπακοδήμου σημείωσε πως διαβάζει και προσέχει τα σχόλια των τηλεθεατών, ωστόσο σε ερώτηση αναφορικά με το αν άκουσε τα σχόλια που έκανε πρόσφατα για εκείνη ο Φώτης Σεργουλόπουλος, παραδέχτηκε πως δεν τα άκουσε όμως της τα μετέφεραν.

"Κάθε σχόλιο το διαβάζω και προσπαθώ να κρίνω αν είναι τίμιο από τη μεριά του ανθρώπου που έχει κάνει το ποστάρισμα. Πολλές φορές βλέπω ότι έχει δίκιο κάποιος τηλεθεατής που προτείνει κάτι και πολλές φορές βλέπω ότι είναι μια τοξικότητα που κάπως έπρεπε να βγει. Πάντα όμως τα προσέχω."

"Δεν το άκουσα αυτό που είπε ο Φώτης για εμένα, μου το είπαν."

Θυμίζουμε πως πρόσφατα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος παραδέχτηκε μέσα από τον αέρα της εκπομπής του πως η Μαρία Μπακοδήμου είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή του καθώς και πως η συνεργασία τους τον έκανε αυτό που είναι σήμερα.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ