Follow us

"Δεν ξέρω ποιο είναι το κίνητρο αυτών που τον κατήγγειλαν"

"Έδειχναν ότι του έχουν έναν σεβασμό και ότι τον πιστεύουν, όπως για παράδειγμα η..."

MissBloom TEAM
Πέτρος Φιλιππίδης NDP

Μία αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Super Katerina" παραχώρησε η Βίκυ Πρωτογεράκη. Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη ενώ αναφέρθηκε και στη δική της κατάθεση.

Πηνελόπη Αναστασόπουλου για Θοδωρή Αθερίδη | "Πειράξαμε ευαίσθητες χορδές και φίλους φίλων"

Η ίδια σημείωσε πως γνωρίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη από όταν ήταν παιδί ενώ υποστήριξε πως δεν είναι βιαστής. Στη συνέχεια, η ηθοποιός υπογράμμισε πως δεν γνωρίζει το κίνητρο όσων κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ τόνισε πως την ενδιαφέρει η δυσμενής θέση στην οποία έχει βρεθεί εκείνος ύστερα από όλα όσα έχουν συμβεί.

"Ο Πέτρος Φιλιππίδης, που εγώ γνωρίζω από μικρό παιδί, δεν είναι βιαστής. Όταν στον χώρο του θεάτρου συμβαίνει κάτι τέτοιο ακούγεται. Μετά την απολογία του δεν είχαμε κάποια επικοινωνία γιατί δεν ήθελα να τον ταράξω τον άνθρωπο. Δεν ήξερα ότι είναι σε τόσο δεινή οικονομική κατάσταση."

"Πραγματικά δεν ξέρω ποιο είναι το κίνητρο αυτών που τον κατήγγειλαν. Δεν μπορώ να ξέρω. Νομίζω ότι αυτό ψάχνει και το δικαστήριο. Άλλα έγραφαν στα μηνύματα, έδειχναν ότι του έχουν έναν σεβασμό και τον πιστεύουν όπως για παράδειγμα η Εβελίνα Παπούλια."

"Αυτό που ξέρω και μου κακοφάνηκε πάρα πολύ είναι ότι όταν πήγα σαν μάρτυρας στο δικαστήριο, μεσούσης της κατάθεσης μου, βγήκαν έξω και έχουν παραλλάξει αυτά που είπα, μεθοδευμένα θεωρώ. Δεν είπα ότι όλοι έχουν βγάλει το μόριο τους, αυτά που ειπώθηκαν. Θα πρέπει να ήμουν ηλίθια για να το πω αυτό τουλάχιστον."

"Εμένα με ενδιαφέρει ο Πέτρος που έχει βρεθεί σε αυτή τη δυσμενή θέση. Θα έπρεπε κάποιος να αναλογιστεί τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει για αυτόν τον άνθρωπο αυτή η κατάσταση."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ