Follow us

Ράνια Θρασκιά | Το υποδεγματικό look της δια χειρός "Project Soma"

Η Ράνια Θρασκιά εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, φορώντας "Project Soma".

MissBloom TEAM
Ράνια Θρασκιά Instagram

Η Ράνια Θρασκιά είναι μία παρουσία της ελληνικής τηλεόρασης που χαρακτηρίζεται από πολλές πτυχές της ζωής της. Η, αναμφισβήτητα, πολυπράγμων παρουσιάστρια έχει πολλά ενδιαφέροντα που αγγίζουν διαφορετικά πεδία και καταφέρνει να τα βγάζει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία. Είναι δημοσιογράφος, είναι παιδαγωγός και είναι και ενημερωμένη όσον αφορά τη μόδα.

Η δημοσιογράφος, αγαπά την κομψότητα, το χρώμα και τη ζωντάνια στα looks της και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει με κάθε της ενδυματολογική επιλογή. Η πιο πρόσφατη αφορμή για να θαυμάσουμε το προσωπικό της στιλ ήταν η εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ράνια Θρασκιά | Το υποδεγματικό look της δια χειρός "Project Soma"

Η Ράνια Θρασκιά δημιούργησε ένα άρτιο look που ταίριαζε απόλυτα στην περίσταση. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα κομψό μαύρο παντελόνι με διακριτικό σκίσιμο και ένα φλοράλ πουκάμισο με διαφάνεια. Το θηλυκό της σύνολο ολοκλήρωσε με elegant γόβες με μπαρέτα.

Μάλιστα τα βασικά κομμάτια του look της -το πουκάμισο και το παντελόνι- είναι δημιουργίες που ανήκουν στη συλλογή του "Project Soma”. Για όσες δεν γνωρίζουν, το συγκεκριμένο brand το έχουν λανσάρει η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη υποστηρίζοντας μία boho, αέρινη αισθητική που τις εκφράζει απόλυτα.

Το συγκεκριμένο στιλ φαίνεται να αφουγκράζεται και η Ράνια Θρασκιά αφού το σύνολο που επέλεξε για την εκπομπή που εμφανίστηκε ανέδειξε τη θηλυκότητά της με τον πιο κομψό τρόπο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ