Follow us

Ο Αντίνοος Αλμπάνης για τη σειρά "Maestro" | "Η περίοδος των γυρισμάτων ήταν τόσο ωραία που σε πιάνει θλίψη για το μετά"

"Αυτό που ήξερα ήταν ότι θα είναι μία δουλειά που θα δώσουμε το 3.000 του εαυτού μας."

MissBloom TEAM
Αντίνοος Αλμπάνης Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" βρέθηκε χθες ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση "Κάποιος να με προσέχει", μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τη συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά "Maestro" αλλά και για όλα όσα βίωσε στους Παξούς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Γιώργος Μπένος | "Η σκηνή που με δυσκόλεψε περισσότερο στο "Maestro" ήταν αυτή της βίας, ξέσπασα σε κλάματα, σταμάτησα το γύρισμα"

Συγκεκριμένα, ο Αντίνοος Αλμπάνης παραδέχτηκε πως η περίοδος των γυρισμάτων ήταν υπέροχη αν και δυσκολεύτηκε καθώς δεν έμενε στους Παξούς αλλά πηγαινοερχόταν. Ο ίδιος, στη συνέχεια της συζήτησης, μίλησε για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήξερε εξαρχής πως θα είναι μία προσεγμένη δουλειά καθώς και πως πρέπει να δώσει το 3.000 τοις εκατό του εαυτού του. Όσον αφορά την είσοδο της σειράς στην πλατφόρμα του Netflix, ο ταλαντούχος ηθοποιός εξέφρασε τη χαρά του ενώ ευχήθηκε να μπουν και άλλες ελληνικές σειρές.

"Η περίοδος των γυρισμάτων ήταν τόσο ωραία που σε πιάνει θλίψη για το μετά. Εγώ δεν έκατσα σερί στους Παξούς, πηγαινοερχόμουν. Δυσκολεύτηκα."

"Αυτό που ήξερα ήταν ότι θα είναι μία δουλειά που θα δώσουμε το 3.000 του εαυτού μας. Και ότι θα είναι μία δουλειά πάρα πολύ προσεγμένη. Από εκεί και πέρα, η δική μας η γενιά είχε μία λατρεία στον Χριστόφορο. Έχουν μεσολαβήσει 2 γενιές που δεν τον ήξεραν, γιατί δεν έκανε τηλεόραση. Οπότε έχεις άγχος. Δεν ξέρεις πώς θα αντιμετωπίσει το κοινό αυτή τη νέα δουλειά."

"Μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά αυτό. Είναι ένα πεδίο το οποίο ανοίγει επιτέλους και μπορεί να χτυπήσει κάποια καμπανάκια στους παραγωγούς και να αρχίσουν να φροντίζουν πιο πολύ τις δουλειές τους, γιατί αυτό είναι το θέμα. Μακάρι να μπει και άλλη σειρά στο Netflix."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ