Follow us

Μαρία Σολωμού | "Έχω κάνει 12 χρόνια ψυχοθεραπεία και το κομμάτι της πολυγαμίας δε διορθώθηκε"

"Μια φορά που παραλίγο να με πιάσουν νόμιζα ότι θα πεθάνω, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί."

MissBloom TEAM
Μαρία Σολωμού Instagram

Για την πολυγαμία, για την ψυχοθεραπεία και τις σχέσεις μίλησε η Μαρία Σολωμού, για ακόμη μία φορά, σε ένα από τα podcasts της. Η ηθοποιός μίλησε για την ψυχοθεραπεία που έχει κάνει στο παρελθόν λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν τη βοήθησε στην πολυγαμία.

Μαρία Σολωμού | "Είχα 3-4 άνδρες την ίδια περίοδο…"

Η ίδια αναφέρθηκε στην επιθυμία της να έχει πάντα δίκιο ενώ υπογράμμισε πως προτιμά να την πληγώνουν παρά να πληγώσει εκείνη κάποιον. Μάλιστα, η ηθοποιός τόνισε πως δεν αντέχει να φταίει ενώ παραδέχτηκε πως όταν κάποια στιγμή παραλίγο να την πιάσουν να έχει άδικο, νόμιζε πως θα πεθάνει.

"Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στην ψυχοθεραπεία, γιατί εγώ έχω κάνει 12 χρόνια, το κομμάτι της πολυγαμίας δε διορθώθηκε. Σε διάφορες φάσεις της ζωής μου είχα την ανάγκη να έχω 3-4 συντρόφους. Δεν ήταν κάτι μόνιμο, δεν ήταν έτσι η ζωή μου και σίγουρα δεν θα μπορούσε να είμαι με 3-4 συντρόφους για πολύ γιατί πρώτα από όλα θα κουραζόμουν εγώ με το "θέατρο". Προτιμώ να με πληγώνουνε παρά να πληγωθώ. Δεν το αντέχει ο εγωισμός μου να πιαστώ."

"Σκασίλα μου αν θα χάσω τον άλλον, απλά δεν μπορώ να φταίω. Πάντα έχω δίκιο. Δε μπορεί να έρθει κάποιος να μου πει "ορίστε κυρία μου μας κορόιδεψες" και να μην έχω τι να πω. Εκεί θέλω να πεθάνω. Μια φορά που παραλίγο να με πιάσουν νόμιζα ότι θα πεθάνω, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί."

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Πρωινό μας" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ