Follow us

Βίκυ Καγιά για Σοφία Χατζηπαντελή | "Δε μιλάω μαζί της. Δε μιλούσαμε ποτέ"

"Τι είμαστε παιδιά 25 χρόνων;"

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά Instagram

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" έκανε η Βίκυ Καγιά. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για τις φήμες που θέλουν τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να αναλαμβάνει τη θέση της παρουσιάστριας στο "Shopping Star" ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στη Σοφία Χατζηπαντελή και στη σχέση τους σήμερα.

Βίκυ Καγιά | "Εγώ έδωσα μάχη για να έρθει στο GNTM η Σοφία Χατζηπαντελή"

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια τόνισε πως δε θέλει να μπλεχτεί σε καμία από τις φήμες που κυκλοφορούν για τη θέση της στο "Shopping Star" υπογραμμίζοντας πως οι αποφάσεις λαμβάνονται μετά τον Απρίλιο. Στη συνέχεια, η ίδια μίλησε για τη Σοφία Χατζηπαντελή λέγοντας χαρακτηριστικά πως δε μιλούσανε ποτέ, ήταν απλώς συνεργάτες.

"Δε με απασχολεί τι γράφεται. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Οι συζητήσεις φαίνονται μετά τον Απρίλιο. Γιατί βιάζεστε;Πότε έγινε κάτι άλλο που δεν το ξέρω εγώ και τι ξέρετε εσείς;"

"Ο καθένας κάνει ότι νομίζει και παίρνει αποφάσεις για τη ζωή και την καριέρα και τη ζωή του." τόνισε για το νέο επαγγελματικό βήμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Δημήτρη Σκουλού.

"Τι είμαστε παιδιά 25 χρόνων; Ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει. Με τη Σοφία δεν μιλάω. Δεν μιλούσαμε ποτέ. Είχαμε τυπική επαγγελματική σχέση. Ήμασταν απλά συνεργάτες στο GNTM."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ