Follow us

Ιωάννα Παππά | "Ήταν η αλλαγή τεράστια με τον ερχομό του παιδιού, οι ευθύνες ήταν πάρα πολλές..."

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Παππά Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Μαμά-δες" βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Ιωάννα Παππά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Πάντο, αλλά και στο πώς είναι η ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της.

Η Ιωάννα Παππά άλλαξε τελείως το χρώμα των μαλλιών της για τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες

Πιο αναλυτικά, η Ιωάννα Παππά μίλησε ανοιχτά για τον σύζυγό της ενώ αποκάλυψε πως αποφάσισε να κάνει παιδί μαζί του στα πέντε χρόνια της σχέσης τους. Η ίδια παραδέχτηκε μάλιστα πως τα δύο πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα για αυτούς ως ζευγάρι ενώ τόνισε πως τώρα, όλα έχουν μπει σε μια ροή.

"Κάποια στιγμή ένιωθα ότι ήθελα να γίνω μητέρα και επειδή υπήρχε αυτή η σχέση που ήταν αρκετά καλή, στα πέντε χρόνια αποφασίσαμε να προχωρήσουμε. Θα μπορούσαμε και νωρίτερα αλλά νομίζω ότι τις περισσότερες φορές πρέπει να παίρνουμε συνήθως εμείς την πρωτοβουλία και να λέμε "εντάξει, μήπως τώρα;""

"Γιατί αν αφήσεις έναν άνδρα μπορεί να περνάει ο χρόνος, είναι λίγο δύσκολο να το προτείνει ενώ μπορεί να θέλει. Τουλάχιστον όσο έχω συζητήσει με άλλες γυναίκες και φίλες μου έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει αυτό σε μεγάλο βαθμό."

"Δεν ξέρω πώς το έχουν περάσει τα υπόλοιπα ζευγάρια αλλά για εμάς τα πρώτα δύο χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα. Ήταν η αλλαγή τεράστια με τον ερχομό του παιδιού, οι ευθύνες ήταν πάρα πολλές και μέχρι να καταλάβουμε ότι μπορούμε να συντονιστούμε για να τα καταφέρουμε, μας έτυχαν και διάφορα πράγματα μέσα σε αυτά, ήταν πολύ δύσκολα. Τώρα νομίζω ότι έχουμε μπει σε μια ροή."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ